Ολυμπιακός : Με Χασάν και Καφού η ευρωπαϊκή λίστα

Ολυμπιακός : Με Χασάν και Καφού η ευρωπαϊκή λίστα

Τα ονόματα των δύο παικτών βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα που έστειλε ο Ολυμπιακός στην UEFA και υπολογίζονται κανονικά για τη μεγάλη μάχη με τους Λύκους.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του επαναληπτικού με την Γουλβς στο «Μολινό», για τη φάση των «16» του Europa League.

Οι Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του μετρούν αντίστροφα για τη μάχη με τους Λύκους και η «πειραϊκή» ΠΑΕ έστειλε στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της Πέμπτης (6/8) με τη βρετανική ομάδα.

Στη σχετική λίστα βρίσκονται κανονικά τα ονόματα των Χασάν και Καφού, όπως επίσης και τα αντίστοιχα των Λοβέρα και Τοροσίδη. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Σουντανί, που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την προετοιμασία, αλλά και ο Μπρούνο. Υπενθυμίζουμε ότι στο παιχνίδι με την Γουλβς δεν θα αγωνιστεί ο Ζοσέ Σα, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση και τέθηκε νοκ-άουτ από το παιχνίδι της Πέμπτης. Τη θέση του Πορτογάλου στη λίστα πήρε ο Καφού.

Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού θα απαρτίζεται από τους Αλέν, Ομάρ, Γκασπάρ, Τοροσίδη, Τσιμίκα, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλο, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Καφού, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Λοβέρα, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Χασάν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη ρεβάνς με τη Γουλβς, στον πάγκο του Ολυμπιακού θα βρίσκεται ο Τζολάκης ως ρεζέρβα του Αλέν. Ο νεαρός τερματοφύλακας θα είναι στη λίστα Β. Μαζί του θα είναι και οι Καραργύρης, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Σουρλής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ