Ο δρόμος του ΟΦΗ στο Europa League : Ξεκινάει από τους ανίσχυρους – θέλει πρόκριση του Ολυμπιακού

Ο δρόμος του ΟΦΗ στο Europa League : Ξεκινάει από τους ανίσχυρους – θέλει πρόκριση του Ολυμπιακού

24 ώρες πριν την επανέναρξη του Europa League και πλέον είναι οριστικά τα δεδομένα αναφορικά με την παρουσία του ΟΦΗ στο Europa League. Μπαίνει στους αδύναμους, με πρόκριση επί του Ολυμπιακού, μεγαλώνουν οι πιθανότητες για να πάει στους ισχυρούς.

Τα χαρακτηριστικά γύρω από την ευρωπαϊκή επιστροφή του ΟΦΗ ξεδιάλυναν οριστικά: Ο ΟΦΗ, με βάση και τα σημερινά δεδομένα (4/8) θα βρίσκεται στο γκρουπ των ανίσχυρων καθώς λόγω της απουσίας του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα μπει στην κληρωτίδα με 5.260 βαθμούς. Κατά συνέπεια θα βρίσκεται στους ανίσχυρους εκτός και αν ο Ολυμπιακός προκριθεί επί της Γουλβς καθώς σε αυτήν την περίπτωση αυξάνεται ο εθνικός συντελεστής και αυτομάτως διαφοροποιείται ο εθνικός συντελεστής και αυτομάτως εκείνος του ΟΦΗ.

Αυτήν την στιγμή, πάνω από τον ΟΦΗ βρίσκονται έξι ομάδες που έχουν υψηλότερη βαθμολογία από εκείνον και γίνεται κατανοητό πως αυτήν την στιγμή θέλει πρόκριση του Ολυμπιακού προκειμένου να αλλάξουν τα δεδομένα και να έχει ελπίδες να βρεθεί στους ισχυρούς ώστε να αποφύγει μεγάλα ευρωπαϊκά ονόματα όπως η Τότεναμ ή η Βασιλεία.

Πηγή: athleticradio.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ