Αυλωνίτης : «Ο Ολυμπιακός δεν έχει ταβάνι – Μπορεί να αποκλείσει τη Γουλβς!»

Αυλωνίτης : «Ο Ολυμπιακός δεν έχει ταβάνι – Μπορεί να αποκλείσει τη Γουλβς!»

Ο Τάσος Αυλωνίτης αποθέωσε τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πραγματοποιήσει εκπληκτική χρονιά, δεν υπάρχει ταβάνι στους στόχους τους και μπορούν να αποκλείσουν τη Γουλβς!

Ομολογουμένως η φετινή χρονιά είναι εξαιρετική για τον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του επανέφεραν τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή της Ελλάδας για 45η φορά. Βρίσκονται στον τελικό του Κυπέλλου, όπου αναμένεται να αγωνιστούν στις 30 Αυγούστου κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Και είναι ένα βήμα μακριά από το Final 8 του Europa League!

Κοντός, ψαλμός αλληλούια για τον Ολυμπιακό της Ευρώπης. Οι Πειραιώτες, μεθαύριο Πέμπτη (6/8, 22:00), θα δώσουν τον αγώνα της χρονιάς. Την αναμέτρηση για την οποία εκατομμύρια οπαδοί της ομάδας κάνουν τις προσευχές τους να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Να έρθει η πρόκριση στους «8». Και το όνειρο για μία ευρωπαϊκή κούπα να «φουντώσει» ακόμη περισσότερο.

Πολλοί πιστεύουν πως ο Ολυμπιακός θα τα καταφέρει στο Μολινό. Και ότι θα πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται για να προκριθεί. Είτε αυτό είναι η νίκη, είτε η ισοπαλία με 2-2, 3-3 και πάει λέγοντας. Μεταξύ των οποίων και ένας πρώην παίκτης του συλλόγου. Ο Τάσος Αυλωνίτης.

Ο 30χρονος στόπερ, ο οποίος αγωνίστηκε στους «ερυθρόλευκους» τη διετία 2014-16, αποθέωσε την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, μέσω συνέντευξής του στην ιστοσελίδα «Sportpress24». Λέγοντας πως η χρονιά που έχει πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός είναι απλά εξαιρετική. Σε όλα τα επίπεδα. Και ότι η πολύ καλή απόδοσή του είχε διάρκεια μέσα στη χρονιά.

Στην Ελλάδα, όπου τερμάτισε 18 βαθμούς από τον 2ο ΠΑΟΚ και βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου. Αλλά και στην Ευρώπη. Με τις φανταστικές νίκες και προκρίσεις, ο Ολυμπιακός έχει φτάσει σε σημείο να ελπίζει για κατάκτηση ακόμη και του Europa League. Εφόσον αποκλείσει τη Γουλβς, τότε η ελληνική ομάδα θα έχει τρία μονά ματς σε ουδέτερο έδαφος μπροστά της, για να πραγματοποιήσει το απόλυτο όνειρο των οπαδών της!

Η άποψη του Αυλωνίτη είναι ξεκάθαρη: Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετική ομάδα, χωρίς ταβάνι και ναι. Μπορεί να αποκλείσει τη Γουλβς!

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αυλωνίτης:

«Πιστεύω ειλικρινά ότι ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά. Με τις πολύ καλές εμφανίσεις να έχουν διάρκεια. Το είδαμε αυτό στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά επίσης και στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Από τη στιγμή, μάλιστα, που ο Ολυμπιακός απέκλεισε έναν σύλλογο σαν την Άρσεναλ, τότε καταλαβαίνει κανείς πως δεν υπάρχει ταβάνι. Και ότι κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα όπως η Γουλβς, μπορεί να επιτύχει ένα ακόμη εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ