Βασιλεία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-0

Βασιλεία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-0

Η Βασιλεία φιλοξένησε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης νικώντας με σκορ 1-0, με την ομάδα της Ελβετίας να προκρίνεται στο Final 8 του Europa League. Την Σαχτάρ θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό.

Η Βασιλεία πανηγυρίζει με την ομάδα της Ελβετίας να εξασφαλίζει την πρόκριση της στο Final 8 του Europa League!

Το σύνολο του Μαρσέλ Κόλερ φιλοξένησε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τους «16» της διοργάνωσης, νικώντας με σκορ 1-0. Σε συνδυασμό με τον… περίπατο (0-3) του πρώτου ματς στην Φρανκφούρτη, η Βασιλεία «σφράγισε» το εισιτήριο για το Final 8 του Europa League, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Με γκολ του Φράι στο 87΄, η ομάδα της Ελβετίας πήρε τη νίκη και έκλεισε… ραντεβού με την Σαχτάρ στον μονό προημιτελικό της διοργάνωσης. Υπενθυμίζουμε ότι το Final-8 του Europa League θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 21 Αυγούστου σε τέσσερις πόλεις της Γερμανίας (Κολωνία, Ντούισμπουργκ, Ντίσελντορφ και Γκέλσενκιρχεν).

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό, με την Βασιλεία να έχει την… άνεση του πρώτου αγώνα. Τελικά, οι Ελβετοί κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση με δύο νίκες. Στο 87΄, ο Φράι έκανε εντυπωσιακή ενέργεια, πέρασε τους πάντες και πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0 της ομάδας του Μαρσέλ Κόλερ.

Επόμενη… στάση λοιπόν για την Βασιλεία, η Γερμανία και η Σαχτάρ Ντόνετσκ.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Νίκολιτς, Βιντμέρ, Κέμερτ, Αλντερέτε, Πετρέτα, Τζάκα (87’ Μαρσάν), Φράι, Κλαμπο, Στόκερ (66’ Φαν Βολφσβίνκελ), Πουλουλού (66’ Φαν ντερ Βερφ), Καμπράλ (80’ Αντέμι)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Εντικά (46’ Χασέμπε), Χιντερέγκερ, Έιμπραχαμ, Ντα Κόστα (67’ Τσάντλερ), Κορ, Ρόντε (66’ Ιλζάνκερ), Κόστιτς, Καμάνταν, Αντρέ Σίλβα (46’ Πατσιέντσια), Ντοστ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ