Οι οπαδοί της Γουλβς αποθεώνουν τον Καμαρά (tweets)

Οι οπαδοί της Γουλβς αποθεώνουν τον Καμαρά (tweets)

Ο Μαντί Καμαρά ήταν φανταστικός για ένα ακόμα παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού, γεγονός που ανάγκασε τους Άγγλους οπαδούς να τον αποθεώσουν στα Social Media.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Europa League κόντρα στη Γουλβς την περασμένη Πέμπτη (6/8) φεύγοντας ηττημένος από το «Μολινό».

Ο Μαντί Καμάρα ωστόσο, ήταν για ακόμα έναν αγώνα εξαιρετικός, με πολλά τρεξίματα στη μεσαία γραμμή, καθοριστικές επεμβάσεις στην άμυνα, αλλά και αρκετές προσπάθειες στην επίθεση.

Μάλιστα, ήταν ο παίκτης που κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 28ο λεπτό και να ξεσηκώσει το ερυθρόλευκο κοινό για σχεδόν τρία λεπτά. Γκολ, το οποίο όπως είναι γνωστό δεν μέτρησε αφού είχε υποδειχθεί νωρίτερα οφσάιντ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα, την αποθέωση του ποδοσφαιριστή από τη Γουινέα από τους οπαδούς της Γουλβς στα social media. Είναι χαρακτηριστικό ότι άλλοι έγραψαν τα καλύτερα για τον χαφ του Ολυμπιακού και άλλοι ζήτησαν από τη Γουλβς να τον αποκτήσει!

Δείτε παρακάτω τις σχετικές αναρτήσεις:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ