Οργή των οπαδών του Ολυμπιακού κατά του Μαρτσίνιακ (pics)

Οργή των οπαδών του Ολυμπιακού κατά του Μαρτσίνιακ (pics)

Η σελίδα του Πολωνού «σφαγέα» του Ολυμπιακού κόντρα στη Γουλβς, έχει γεμίσει από οργισμένα μηνύματα οπαδών των «ερυθρόλευκων» που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τις αποφάσεις του 39χρονου ρέφερι.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στη Γουλβς κι έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για πρόκριση στο Final 8 του Europa League με τους «Λύκους» να έχουν για MVP τους, τον διαιτητή της αναμέτρησης Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Ο Πολωνός διαιτητής έκανε ό,τι μπορούσε για να περάσει η αγγλική ομάδα με τις αποφάσεις του να εξοργίζουν τους ανθρώπους των Πειραιωτών που είδαν να χάνεται μια πρόκριση την οποία άξιζε το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς βάσει της εικόνας των δύο αγώνων. Τα παράπονα αφορούν βεβαίως κυρίως τη φάση με το ακυρωθέν γκολ του Καμαρά αλλά και το πέναλτι πάνω στον Ελ Αραμπί, με τον 39χρονο ρέφερι να μην πηγαίνει καν στο VAR.

Μπορεί να έχουν περάσει δύο μέρες από το βράδυ της Πέμπτης, αλλά οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν μπορούν ξεπεράσουν ακόμη τον αποκλεισμό και τον (άδικο) τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτός. Χαρακτηριστική της οργής του κόσμου των Πειραιωτών είναι η επίθεση που έχουν εξαπολύσει πολλοί, στη σελίδα του ρέφερι στο facebook.

Συγκεκριμένα, κάτω από τη σχετική ανάρτηση του Μαρτσίνιακ για το παιχνίδι, οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κάνει… ντου με τα περισσότερα σχόλια να είναι σε αιχμηρό ύφος και κοινή συνισταμένη των περισσότερων από αυτά, ότι ο Πολωνός πρέπει να αλλάξει επάγγελμα ενώ κάποιοι τον χαρακτηρίζουν ως τον χειρότερο διαιτητή στην Ευρώπη. Τα περισσότερα στα αγγλικά, κάποια στα ελληνικά ενώ μερικοί, πιο… ψαγμένοι, επέλεξαν να του τα ψάλλουν και στη μητρική του γλώσσα, για να μην χρειαστεί και μετάφραση.

Δείτε μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ