Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Εκτός από το κόψιμο του Σιόβα, ο Φαν Σιπ ανακοίνωσε και τη μόνιμη θέση του Πασχαλάκη στην Εθνική έως ότου πουληθεί.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

ΟΦΗ : Το ΟΑΚΑ δεύτερη έδρα στην Ευρώπη

Σε περίπτωση που το «Γεντί Κουλέ» δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για την UEFA, τότε ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

ΟΦΗ : Το ΟΑΚΑ δεύτερη έδρα στην Ευρώπη | to10.gr

Ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. Σε περίπτωση που οι Κρητικοί αρχικά κληρωθούν να παίξουν εντός έδρας, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει έλεγχος από την UEFA για εξέταση του γηπέδου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αρμόδιοι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα κοιτάξουν εάν το γήπεδο του ΟΦΗ πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για διεξαγωγή αγώνα επιπέδου Europa League και αν κάτι τέτοιο δεν υφίσταται τότε οι Κρητικοί θα χρησιμοποιήσουν ως έδρα το ΟΑΚΑ. Αρχικά, η ομάδα του Γιώργου Σίμου είχε ως δεύτερη επιλογή το Παγκρήτιο Στάδιο, αλλά υπενθυμίζετε ότι στον συγκεκριμένο χώρο τον τελευταίο καιρό γίνονται εργασίες.

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στην Ευρώπη έπειτα από 20 ολόκληρα χρόνια. Αναμφισβήτητα, η διοίκηση και οι φίλοι του συλλόγου θα ήθελαν να δουν την ομάδα τους στο ιστορικό «Γεντί Κουλέ» όμως όλα πλέον εξαρτιούνται από την UEFA.