Χαντάνοβιτς : «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Χαντάνοβιτς : «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Η νίκη της Σεβίλλης και η χθεσινή βραδιά θα πρέπει να γίνουν μαθήματα για την Ίντερ εάν θέλει να βρεθεί ξανά σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης και να κατακτήσει τρόπαια, τόνισε ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς.

Την άλλη όψη του νομίσματος θέλησε να δει ο τερματοφύλακας της Ίντερ Σαμίρ Χαντάνοβιτς από τον χθεσινό τελικό του Europa League.

Πικρή μεν η ήττα, όμως οι «νερατζούρι» οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά και να κρατήσουν ως μάθημα το συγκεκριμένο παιχνίδι για να πετύχουν περισσότερα στο μέλλον, υποστήριξε ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς.

Αναλυτικά ο Σλοβένος τερματοφύλακας είπε: 

«Είναι πολλά αρνητικά συναισθήματα, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Όπως έχω ήδη πει, είναι ένα σημείο αναχώρησης και ελπίζουμε πως θα λάβουμε μέρος και σε άλλα τέτοια παιχνίδια. Πίστευα ότι αυτό το ματς θα είχε διαφορετική τροπή. Ήταν μια συνάντηση δύο ανοιχτών ομάδων που ήθελαν τη νίκη. Τι κρατάμε, λοιπόν, από αυτή την εμπειρία για το μέλλον; Το βλέπουμε ως εναρκτήριο σημείο και λαμβάνουμε υπόψιν μας ότι πρέπει να βελτιωθούμε σε τέτοιους αγώνες. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Η Σεβίλλη ήταν ζόρικος αντίπαλος. Συγχαρητήρια σε αυτούς αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ