Europa League : Ισχυρή η ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό – Τα δεδομένα για τα play off

Europa League : Ισχυρή η ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό – Τα δεδομένα για τα play off

Η ΑΕΚ θα είναι ισχυρή στην κλήρωση του 3ου προκριματικού του Europa League, ενώ έχει πιθανότητες να είναι στους δυνατούς και στα play off, εφόσον προκριθεί.

Η ΑΕΚ την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να μάθει τον αντίπαλο της για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, με την Ένωση να μπαίνει στην κληρωτίδα ως ισχυρή, λόγω της βαθμολογίας που έχει την τελευταία πενταετία.

Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα είναι το φαβορί για την πρόκριση στα play off της διοργάνωσης με όποιον αντίπαλο κι αν κληρωθεί, αν και βέβαια υπάρχουν και δύσβατες κληρώσεις (όπως αυτή με την Αλάνιασπορ). Σίγουρα θα υπάρχουν περισσότεροι βατοί αντίπαλοι αλλά η ΑΕΚ θα ήθελε να αποφύγει τους Τούρκους για να διεκδικήσει την πρόκριση στα play off του Europa League.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ένωση χρειάζεται αρκετή τύχη για να είναι ισχυρή και στην κλήρωση των πλέι οφ, για να αποφύγει φυσικά πιο δυνατές ομάδες. Για να συμβεί αυτό, η Ενωση θα ψάχνει 5 αποκλεισμούς ισχυρότερων ομάδων από αυτήν στον 2ο προκριματικό γύρο.

Μόλις γίνουν γνωστά τα ζευγάρια του 2ου προκριματικού γύρου την Δεύτερα θα υπάρχει πιο καθαρή εικόνα για το αν μπορεί να ελπίζει να είναι ισχυρή και στα πλέι οφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ