ΟΦΗ : Το προφίλ του Απόλλωνα Λεμεσού

ΟΦΗ : Το προφίλ του Απόλλωνα Λεμεσού

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» και η κληρωτίδα τον έβγαλε αντιμέτωπο με την φιλόδοξη ομάδα της Κύπρου, τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, εκεί όπου ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει στην Κρήτη τον Απόλλωνα Λεμεσού. Την ελπιδοφόρο αρμάδα του Σοφρώνη Αυγουστή που φιλοδοξεί να βρεθεί για πέμπτη φορά στους ομίλους της σχετικής διοργάνωσης.

Στον προηγούμενο γύρο των προκριματικών, ο Απόλλων διέσυρε την Σαμπουρτάλο με το ευρύ 5-1 και τώρα έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον επόμενο αγώνα, αυτόν με τον ΟΦΗ.

Η σεζόν έχει αρχίσει για την κυπριακή ομάδα, με το πρωτάθλημα να βρίσκεται ήδη στην τρίτη αγωνιστική της περιόδου 2020/21. Ο Απόλλων Λεμεσού, στραβοπάτησε στο πρώτο παιχνίδι, καθώς ήρθε ισόπαλος με τη Δόξα (1-1), ενώ τη δεύτερη αγωνιστική ξέσπασε με αντίπαλο τον Ερμή, πετυχαίνοντας έξι γκολ (6-0).

Τα στιγμιότυπα της χθεσινής (30/8) αναμέτρησης με τον Ερμή: 

Ο σύλλογος, έχοντας στην τεχνική ηγεσία τον Αυγουστή (ο οποίος έχει διαγράψει αξιοπρεπή πορεία και ως ποδοσφαιριστής του σωματείου), έχει καταφέρει να πανηγυρίσει ένα Κύπελλο Κύπρου, ένα Super Cup, αλλά και να οδηγήσει την δυο φορές στους ομίλους του Europa League.

Συνολικά στην ιστορία του, ο Απόλλων έχει τρεις κατακτήσεις πρωταθλημάτων (1991, 1994, 2006), εννέα Κύπελλα (1966, 1967, 1986, 1992, 2001, 2010, 2013, 2016 και 2017), τρία Super Cup της χώρας (2006, 2017 και 2018), αλλά και ένα πρωτάθλημα Β’ Εθνικής κατηγορία το 1957.

Μεταγραφές καλοκαιριού: 

Ήρθαν: 

Ντιγκινί (Άρης), Νταμπό (Νέφτσι Μπακού), Ανδρέας Παναγιώτου (Πάφος), Γιώργος Μαλεκκίδης (Άρης Λεμεσού), Ντάνιελ Λάρσον (Άρης)

Έφυγαν:

Αντριάν Σαρδινέρο, Βαχίντ Σελίμοβιτς, Φώτης Παπουλής, Νικόλας Ματθαίου, Φακούντο Περέιρα, Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ, Γιάννης Βασιλειάδης, Αντώνης Μήτα, Σάμου Βολοτίνεν, Σερζ Γκαγκπέ, Μάριος Αντωνιάδης, Ματία Ροσκόπφ, Γιώργος Μαλεκκίδης, Σπόλιαριτς.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ