Κοστίνιν : «Δεν έχουμε προετοιμαστεί ακόμα για τον Άρη»

Κοστίνιν : «Δεν έχουμε προετοιμαστεί ακόμα για τον Άρη»

Ο προπονητής της Κόλος Κοβαλίβκα, Ρουσλάν Κοστίνιν, μίλησε για το παιχνίδι με την Άρη στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League.

Ο Άρης αντιμετωπίζει την ουκρανική Κόλος Κοβαλίβκα για τον δεύτερο προκριματικό του Europa League. Ο ελληνικός σύλλογος είδε την αντίπαλό του να κερδίζει με 4-0 την Λβιβ και να δείχνει έτοιμη για την μεταξύ τους αναμέτρηση. Ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Ρουσλάν Κοστίνιν παραδέχθηκε ότι ακόμα δεν έχει γίνει η προετοιμασία για το ματς.

Συγκεκριμένα, είπε: «

Για την πρόσφατη νίκη της ομάδας του: «Τα συναισθήματά μας είναι πολύ καλά. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν πολύ καλά και ξεκίνησαν όπως πρέπει. Παίξαμε πιέζοντας ψηλά όπως στο πλάνο μας και ήταν σημαντικό που αγωνιστήκαμε για πρώτη φορά στο καινούριο μας γήπεδο.

Είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θέλουμε να κερδίσουμε για να συγχαρούμε τον πρόεδρο και την γυναίκα του για την γέννηση του παιδιού τους».

Για τον Άρη: «Δεν έχουμε προετοιμαστεί ακόμα για τον Άρη, δεν έχω παρακολουθήσει ακόμα αγώνες του, αλλά οι βοηθοί μου δουλεύουν σε αυτό το κομμάτι. Ειδικά για την προετοιμασία πάμε βήμα προς βήμα και τώρα θα  δω τους αγώνες του Άρη και θα τους αναλύσουμε».

Για τους νέους παίκτες: «Ο Σελέζνιοφ έλειπε γιατί τραυματίστηκε στην προπόνηση. Ήθελε να παίξει αλλά στάθηκε άτυχος. Δεν υπάρχει πρόβλημα, θα αναρρώσει και θα είναι ξανά μαζί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ