Σάσα : «Ακόμα σκεφτόμαστε τον αποκλεισμό από την Μόλντε»

Σάσα : «Ακόμα σκεφτόμαστε τον αποκλεισμό από την Μόλντε»

Όλα όσα είπε ο Λούκας Σάσα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Κόλος Κοβαλίβκα.

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (17/9) την Κόλος Κοβαλίβκα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι μίλησε ο Λούκας Σάσα στη συνέντευξη Τύπου των «Κιτρινόμαυρων», τονίζοντας ότι πιστεύει πολύ στην πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Αύριο θα παίξουμε απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα. Τους αναλύσαμε πολύ. Το σταφ, μας έδωσε όλες τις πληροφορίες. Πρόκειται για μία δυνατή και οργανωμένη ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο αλλά πιστεύω στην ομάδα μας και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».

Για τον τίτλο του φαβορί που έχει ο Αρης: «Δεν συμφωνώ, ούτε διαφωνώ. Δεν ξέρουμε πολλά για την Κόλος. Παίζουμε βέβαια στο σπίτι μας. Έχουμε τον στόχο μας. Μπορούμε να τους κερδίσουμε. Δεν μπορώ να απαντήσω ξεκάθαρα. Θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να επιτεθούμε. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαστε φαβορί. Είναι στο 50%-50%».

Για το αν νιώθουν ότι έχουν αφήσει κάτι στην μέση από πέρυσι, με τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός από την Μόλντε:

«Ακόμα σκεφτόμαστε τον αποκλεισμό από την Μόλντε. Υπάρχει αυτό το βάρος, ειδικά για εμάς που ήμασταν πέρυσι. Έχουμε πάντα τον στόχο των ομίλων. Απλά είναι νωρίς το σκεφτόμαστε. Βήμα-βήμα. Μακάρι φέτος να είμαστε πιο τυχεροί».

Για το δέσιμο του με την ομάδα και το μέλλον του σε αυτήν:

«Είναι ξεκάθαρο ότι νιώθω πολύ καλά εδώ. Ο Αρης, μου άνοιξε την πόρτα στην ευτυχία του ποδοσφαίρου. Θέλω να μείνω αλλά δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για να το συζητήσουμε. Ο μάνατζερ μου είναι εδώ. Ας κερδίσουμε αύριο και θα δούμε για το δικό μου μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ