«Τεσσάρα» και πρόκριση ο ΑΠΟΕΛ

«Τεσσάρα» και πρόκριση ο ΑΠΟΕΛ

Παρότι βρέθηκε να χάνει μόλις στο 6ο λεπτό, ο ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη κατάφερε να ανατρέψει το παιχνίδι και να προκριθεί πανηγυρικά στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, επικρατώντας με 4-1 της Καίσάρ στο Καζακστάν!

Θρίαμβος για τον ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη. Η κυπριακή ομάδα κατάφερε να πάρει το μεγάλο «διπλό» στο Καζακστάν, κόντρα στην Καϊσάρ, επικρατώντας με το εμφατικό 4-1.

Παρότι βρέθηκε να χάνει μόλις στο 6ο λεπτό, από γκολ του Λομπιανίτζε, ο ΑΠΟΕΛ δεν αγχώθηκε, έκανε το παιχνίδι του και γύρισε «τούμπα» το ματς, παίρνοντας τη μεγάλη πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Δέκα λεπτά χρειάστηκαν στους φιλοξενούμενους για να ισοφαρίσουν με γκολ του Ντε Βινσέντι, πριν κάνει στο 25′ το 2-1 ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ανουάρ, με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή.

Ο Αντζιλι, που είχε πάρει τη θέση του βασικού Κλωναρίδη, έδωσε στον ΑΠΟΕΛ διαφορά δύο τερμάτων, ενώ στο τέλος ο Ντε Βινσέντι έδωσε διαστάσεις θριάμβου, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ