Ο Ματέους Ρέις «εκτέλεσε» την Μπεσίκτας (vid)

Ο Ματέους Ρέις «εκτέλεσε» την Μπεσίκτας (vid)

Ο Βραζιλιάνος έπαιξε βασικός στο ματς της Ρίο Αβε με την Μπεσίκτας και μάλιστα σκόραρε το τελευταίο πέναλτι, που έστειλε την πορτογαλική ομάδα στα πλέι οφ του Europa League.

Με τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, Ματέους Ρέις, να εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή για την Ρίο Αβε, η πορτογαλική ομάδα επικράτησε εκτός έδρας της Μπεσίκτας στα πέναλτι και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Europa League.

Οι Ιβηρες, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι το οποίο ολοκληρώθηκε με τον φωτεινό πίνακα στο «Vodafone Park» να δείχνει 1-1, επικράτησαν στα πέναλτι των Τούρκων με 4-2 και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Ματέους Ρέις αγωνίστηκε ως βασικός και μάλιστα ήταν αυτός ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι, που έστειλε την Ρίο Αβε στα πλέι οφ του Europa! O Βραζιλιάνος ήταν από τους πρωταγωνιστές της πορτογαλικής ομάδας και έδειξε για μια ακόμα φορά ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή.

Για την ιστορία, οι Τούρκοι προηγήθηκαν στο 15’ με τον Τσαλκίν, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 85’ με τον Μορέιρα. Στην παράταση το σκορ παρέμεινε στο 1-1 και στα πέναλτι οι ποδοσφαιριστές της Ρίο Αβε αποδείχθηκαν ψυχραιμότεροι. Εβαλαν και τα τέσσερα που εκτέλεσαν, ενώ αντίθετα από την Μπεσίκτας, οι Ουέλιγκτον και Λάριν δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ