Σε αναμμένα κάρβουνα ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ : Αποχώρησαν τραυματίες δύο παίκτες

Σε αναμμένα κάρβουνα ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ : Αποχώρησαν τραυματίες δύο παίκτες

Τα προβλήματα τραυματισμών δίνουν και παίρνουν στο «στρατόπεδο» της Βόλφσμπουργκ, με τον προπονητή της ομάδας, Όλιβερ Γκλάσνερ να εκφράζει την αγωνία του ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Η Βόλφσμπουργκ χθες (27/9) έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Φράιμπουργκ και εκτός από απώλειες βαθμών είχε και παικτών. Ο Όλιβερ Γκλάσνερ είδε τον βασικό του τερματοφύλακα Κάστελς να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο στην προθέρμανση και να αντικαθίσταται από τον Πέρβαν. Αλλά, και τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Βίκτορ να αποχωρεί στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης με πρόβλημα στον προσαγωγό.

Ο τεχνικός των «Λύκων», αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, εξέφρασε την ανησυχία του για τους τραυματισμούς εν όψει και της κρίσιμης μάχης με την ΑΕΚ που ακολουθεί την Πέμπτη (1/10) και τόνισε πως για την ώρα δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για τον Κάστελσ. Κάτι, που θα ξεκαθαρίσει προφανώς τις επόμενες ώρες για το αν θα προλάβει το ματς την Ένωση, ενώ για τον Βίκτορ επιβεβαίωσε πως είναι μυϊκό το πρόβλημα και λογικά θα απουσιάσει.

Επιπλέον, πρόβλημα αντιμετώπισε και ο Οτάβιο, αλλά όπως σημείωσε ο Γκλάσνερ δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για τον 25χρονο Βραζιλιάνο αριστερό οπισθοφύλακα.

Να σημειωθεί ότι ο προπονητής των Γερμανών, προχώρησε σε ροτέισον την περασμένη αγωνιστική στη Bundesliga, αφού άφησε στον πάγκο τους Στέφεν, Λακρουά, Ρουσιγιόν, Σλάγκερ, Μαρμούς, Μεχμέντι, Βέγκχορστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ