ΑΕΚ : Για την υπέρβαση, το πρεστίζ και την ηρεμία της

ΑΕΚ : Για την υπέρβαση, το πρεστίζ και την ηρεμία της

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ στο ΟΑΚΑ (21:45) για τα play off του Europa League, σε ένα «τελικό» για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Βόλφσμπουργκ στο ΟΑΚΑ (21:45) σε ένα ματς – τελικό για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους στην Ευρώπη και να μην διακοπεί πρόωρα όπως συνέβη την περασμένη σεζόν.

Αντίπαλος της Ένωσης θα είναι μια εξαιρετική γερμανική ομάδα, όπου κι αυτή με τη σειρά της ψάχνει την είσοδο της στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το έργο των κιτρινόμαυρων απέναντι στους λύκους δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο το σύνολο του Μάσιμο Καρέρα θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την πρόκριση παρόλο που είναι το αουτσάιντερ στο ματς.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιταλός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Μπακάκη και Λάτσι αλλά και Ραντόνια, ενώ σε σχέση με το ματς με την Σεντ Γκάλεν επανήλθε ο Λόπες (εξέτισε την τιμωρία του κόντρα στους Ελβετούς) και ο Αλμπάνης.

Επικρατέστερος σχηματισμός μοιάζει το 4-3-3, με δύο ερωτηματικά. Στην κορυφή της επίθεσης το προβάδισμα έχει ο Ολιβέιρα, ωστόσο σκέψεις υπάρχουν και για τον Ανσαριφάρντ, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ανοιχτή παραμένει και η θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τους σίγουρους να είναι οι Τσιντώντας και Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι και Ινσούα. Στον χώρο του κέντρου δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Σάκχοφ, με τους Σιμόες και Κρίστιτσιτς στην τριάδα, ενώ και ο Λιβάγια θα είναι σίγουρα στο αρχικό σχήμα.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους; Τσιτώντα, Αθανασιάδη, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνα, Χνιτ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλο, Κρίστισιτς, Σιμόες, Μάνταλο, Σάκχοβ, Σαμπανάτζοβιτς, Γκαρσία,Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Ενομπακάρε, Αλμπάνη, Ολιβέϊρα, Μαχαίρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ