Σιμόες : «Έκλεισα τα μάτια και είπα θα τους… τελειώσω»

Σιμόες : «Έκλεισα τα μάτια και είπα θα τους… τελειώσω»

Τι έλεγε στους συμπαίκτες του ο Πορτογάλος χαφ για την γκολάρα απέναντι στην Βόλφσμπουργκ και το στιγμιότυπο με Μάνταλο και Λιβάγια

Η χθεσινή πρόκριση της ΑΕΚ ήρθε πρωτίστως με την ψυχή που έδειξαν οι Κιτρινόμαυροι. Με την πίστη που είχαν για την ανατροπή, ακόμα κι όταν όλα ήταν εναντίον τους. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς, Αντρέ Σιμόες, ήταν στο επίκεντρο των πανηγυρισμών με τη λήξη. Όλοι οι συμπαίκτες του έπεσαν πάνω του, με κάποιους εξ αυτών να τον ρωτούν: «Έχεις καταλάβει τι γκολ έβαλες»;

Η απάντηση που έδωσε ο Σιμόες ήταν… αποστομωτική! «Έκλεισα τα μάτια και είπα θα τους… τελειώσω»! Αυτά ήταν τα λόγια του Σιμόες για το απίστευτο γκολ του, που σήμανε και την αντεπίθεση.

Ένα άλλο στιγμιότυπο που αξίζει να αναφερθεί συνέβη στο ημίχρονο. Ο Μάρκο Λιβάγια έτρεξε κοντά στον Πέτρο Μάνταλο, βλέποντας τον αρχηγό να έχει επηρεαστεί από το χαμένο πέναλτι αλλά και από το ότι η ΑΕΚ ήταν πίσω στο σκορ. Ο Κροάτης φορ είπε στον αρχηγό «έλα, πάμε δυνατά τώρα. Μπορούμε να το γυρίσουμε. Δώστα όλα, ξέχασε ότι έγινε». Μια κίνηση που έδωσε κουράγιο στον Μάνταλο αλλά και συνολικά στην ομάδα.

Ενώ μετά το τέλος του ματς, ο αρχηγός βρέθηκε στο επίκεντρο των πανηγυρισμών, με όλη την ομάδα να του αφιερώνει την μεγαλειώδη πρόκριση και εκείνον να βουρκώνει. Σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ