ΑΕΚ : Το δίλημμα του Καρέρα

ΑΕΚ : Το δίλημμα του Καρέρα

Ο Μάσιμο Καρέρα καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με την Μπράγκα, όμως δεν έχει καταλήξει και ψάχνεται...

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο στην Πορτογαλία την Μπράγκα στο πρώτο ματς των ομίλων του Europa League και ψάχνει αποτέλεσμα για να μπει γερά από την αρχή στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Μάσιμο Καρέρα ετοιμάζει τα πλάνα του για το ματς με τους Πορτογάλους, ενώ έχει στο μυαλό του και την εικόνα της Ένωσης στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που δεν ήταν καλή για αυτό δεν έχει καταλήξει σε ποιο σχήμα και ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει.

Ο Καρέρα φαίνεται πως αμφιταλαντεύεται για τη διάταξη με την οποία θα παρατάξει τον «Δικέφαλο» επί πορτογαλικού εδάφους. Το δίλημμα του είναι αν θα διατηρήσει την τριάδα στην άμυνα ή θα επιστρέψει στο 3-4-3, από τη στιγμή που επιστρέφει στη διάθεσή του ο τιμωρημένος στο προηγούμενο ματς Μάνταλος.

Στην τριάδα του κέντρου θα βρεθούν ο αρχηγός της ΑΕΚ, ο Σάκχοφ και ο Κρίστιτσιτς, με τους Βασιλαντωνόπουλο και Τσιντώντα να είναι οι μόνοι σίγουροι στα μετόπισθεν. Αλλά από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται αντί για 3-4-3 να δοκιμάσει και 3-5-2, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη μεσαία γραμμή του, αφού το ματς δεν θέλει να το χάσει με τίποτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ