Ανσαριφάρντ : «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να έχουμε ομαδικότητα»

Ανσαριφάρντ : «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να έχουμε ομαδικότητα»

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στην Μπράγκα λίγη ώρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Πορτογαλία.

Το βράδυ της Πέμπτης (22/10, 22:00) η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από την Μπράγκα για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε για το παιχνίδι λίγη ώρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής των «κιτρινόμαυρων» για την Πορτογαλία.

Ο επιθετικός της Ένωσης εξέφρασε την επιθυμία του για να σκοράρει ωστόσο ξεκαθάρισε ότι αυτό που προέχει είναι η ομαδική δουλειά.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Ο ανταγωνισμός στο Europa League είναι πάντα μεγάλος. Θα αντιμετωπίσουμε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, αλλά έχουμε προετοιμαστεί για αυτό. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας και θα δούμε τι θα συμβεί.

Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να έχουμε ομαδικότητα. Αν το καταφέρουμε αυτό θα είμαστε επιτυχημένοι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά την παρουσία μας στους ομίλους.

Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ προκειμένου να σκοράρω. Αλλά προτιμώ οι συμπαίκτες μου και η ομάδα να είναι επιτυχημένη και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Αν πρέπει να σκοράρω και μου δοθεί η ευκαιρία τότε, θα κάνω το ό,τι μπορώ για να πετύχω κάποιο τέρμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ