Ολιβέιρα : «Δεν υπάρχει φαβορί»

Ολιβέιρα : «Δεν υπάρχει φαβορί»

Παιχνίδι χωρίς φαβορί χαρακτήρισε ο Νέλσον Ολιβέιρα το ματς της Μπράγκα με την ΑΕΚ ενώ αναφέρθηκε και στην προσθήκη του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου του ματς με την Μπράγκα και τόνισε πως δεν υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση. Παράλληλα ο Πορτογάλος επιθετικός σχολίασε και τον ανταγωνισμό με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ κάνοντας λόγο για μια πολύ καλή προσθήκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γνωρίζω πάρα πολύ καλά την ομάδα της Μπράγκα. Όλα τα ματς θα είναι ισορροπημένα. Έχει καλό προπονητή και παίκτες. Η Μπράγκα είναι γρήγορη ομάδα, όπως μας είπε ο προπονητής μας νωρίτερα. Εμείς από τη δική μας πλευρά σε ατομικά χαρακτηριστικά και σύνολο, ειμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί. Είμαστε aggressive με την καλή έννοια. Μπαίνουμε επιθετικά στην άμυνα. Οπότε πιστεύω ότι θα είναι ένα παιχνίδι, που δεν υπάρχει φαβορί».

Αν έχει μιλήσει με κάποιον από την Μπράγκα αυτές τις ημέρες;

«Σχετικά με το αν έχω μιλήσει με κάποιον απ’ την Μπράγκα, όχι δεν έχω μιλήσει. Γνωρίζω αρκετά καλά τον Παουλίνιο, που παίζαμε μαζί στα τμήματα υποδομής. Εχουμε τύχει να παίξουμε μικροί εδώ, 8-9 ετών. Ηταν ένα χρόνο μικρότερος. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη της Μπράγκα. Ως σύνολο ξεχωρίζει και αποδίδει καλά, ανεξάρτητα ποιον προπονητή έχει. Η ομάδα της Μπράγκα σαν σύνολο είναι αυτή που ξεχωρίζει».

Αν αποτελεί έξτρα κίνητρο γι’ αυτόν που θα παίξει ξανά στην Πορτογαλία και αν του αρέσει να παίζει στην 11άδα με τον Ανσαριφάρντ;

«Για το πρώτο σκέλος της ερώτησης: Είναι πάντα ξεχωριστό όταν παίζω στη χώρα μου. Να παίζω απέναντι σε μία ομάδα που γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Όταν ξεκινήσει το παιχνίδι εμείς οι ποδοσφαιριστές έχουμε κάποιες ιδέες που πρέπει να ακολουθήσουμε και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Σχετικά με τον Καρίμ, είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ο οποίος τα πάει πολύ καλά μέσα στο γήπεδο. Μου αρέσει πολύ, γιατί βοηθάει την ομάδα. Ηταν μία πολύ καλή προσθήκη στο ρόστερ. Όμως τόσο με τον Καρίμ όσο και με τους άλλους συμπαίκτες μου που παίζω, προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ