AEK : Να διευρύνει το σερί της στην Πορτογαλία

AEK : Να διευρύνει το σερί της στην Πορτογαλία

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Μπράγκα στην Πορτογαλία (22:00) σε ένα κομβικό ματς για την πρόκριση από τον όμιλο του Europa League.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λένε και για την ΑΕΚ ισχύει εις διπλούν απόψε (22:00), καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπράγκα σε ένα ζευγάρι που πιθανότατα να μάχεται για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League στο τέλος.

Η Ένωση δίνει ένα πολύ δύσκολο ματς και θέλει να μην χάσει από τους Πορτογάλους. Η ΑΕΚ έχει μάθει στα δύσκολα και θα επιχειρήσει να διευρύνει το αήττητο σερί της στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA, στην οποία αγνοεί την ήττα εδώ και εννιά χρόνια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μάσιμο Καρέρα έχει ένα σωρό προβλήματα τραυματισμών και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 3-5-2. Όσον αφορά την ενδεκάδα αυτή πιθανότατα θα αποτελείται από τον Τσιντώτα στο τέρμα, τους Χνιντ, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου στην τριάδα της άμυνας, τους Βασιλαντωνόπουλο, Λόπες ως φουλ μπακ, τους Σάκχοφ και Κρίστιτσιτς στο κέντρο, με τον Μάνταλο μπροστά τους και τους Λιβάγια και Ανσαριφάρντ στην επίθεση. Δεν αποκλείεται βέβαια αντί του Ιρανού φορ να αγωνιστεί ο Ολιβέιρα.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι θα ξεκινήσουν με τους Ματέςους, Εσκάγιο, Βιάνα, Κάρμα, Σεγκέιρο, Κάστρο, Φρανσέρχιο, Όρτα, Μεδέιρος, Γκαλένο και Παουλίνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ