Λέστερ – Ζόρια 3-0 : «Σβηστή» τριάρα για τις Αλεπούδες

Λέστερ – Ζόρια 3-0 : «Σβηστή» τριάρα για τις Αλεπούδες

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς μπήκε με το... δεξί στους ομίλους του Europa League, επικρατώντας εύκολα της Ζόρια στο King Power Stadium.

Με… περίπατο ξεκίνησε το εφετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι η Λέστερ. Οι «Αλεπούδες» έκαναν πάρτι (3-0) στο King Power Stadium κόντρα στην Ζόρια, στέλνοντας… μήνυμα στην ΑΕΚ. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (29/10) στο Ολυμπιακό Στάδιο την Ένωση για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το σύνολο του Ρότζερς δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην ουκρανική ομάδα, φτάνοντας σε μια… σβηστή επικράτηση. Μάντισον, Μπαρνς και Ιντεανάτσο σημείωσαν τα γκολ της εύκολης νίκης.

Στο 27ο λεπτό, οι Αλεπούδες μπήκαν μπροστά στο σκορ. Ο Μπαρνς σούταρε στο δοκάρι, ο Ιντεανάτσο πήρε το… ριμπάουντ και έστρωσε στον Μάντισον που έκανε το 1-0.

Στο 45′ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Και πάλι ο Ιντεανάτσο βρήκε με τακουνάκι τον Μπαρνς και αυτός νίκησε εύκολα τον Σεφτσένκο.

Η Λέστερ έκανε ότι ήθελε κόντρα στους Ουκρανούς και πέτυχε το 3-0 στο 67ο λεπτό με τον Ιντενάτσο, που ήταν και ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Καστάνιε, Φοφάνα, Έβανς (82’Μόργκαν), Φουχς, Μάντισον (65’Ιντέρ), Τίλεμανς (71’Τσουντχάρι), Πρατ, Μπαρνς, Ιχεανάτσο (71’Πέρες).

ΖΟΡΙΑ: Σεφτσένκο, Κμοτσενόφσκι (76’Τσίγκανικς), Τσβεκ, Βέρνινταμπ, Φαβόροφ (76’Ρουφάτι), Κοτσέργκιν (85’Γκριν), Ιβανισένια, Ναζαρίνα, Καμπάαγεφ (65’Πέροβιτς), Γιουρτσένκο, Λούνοφ (65’Γκλάντκι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ