ΑΕΚ : Για την υπέρβαση και τους βαθμούς

ΑΕΚ : Για την υπέρβαση και τους βαθμούς

Ένα από τα δύο δυσκολότερα τεστ των ομίλων του Europa League θα δώσει απόψε στις 19:55 η ΑΕΚ, καθώς θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τη Λέστερ με σκοπό να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από την Μπράγκα.

Την ίσως δυσκολότερη αναμέτρηση για τους φετινούς ομίλους του Europa League θα δώσει η ΑΕΚ απόψε στις 19:55 (Cosmote Sport 3) απέναντι στη Λέστερ. Οι «κιτρινόμαυροι» θα υποδεχτούν τις «αλεπούδες», με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει στο κόλπο της πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης.

Η Ένωση προέρχεται από τη βαριά εκτός έδρας ήττα με 3-0 στην Πορτογαλία, κόντρα στην Μπράγκα και χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να ελπίζει σε μια καλύτερη συνέχεια.

«Είναι ένας αγώνας ποδοσφαίρου, η μπάλα είναι στρογγυλή και ενδεχομένως να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάμε στο τέλος», ανέφερε ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη τύπου, με τον Ιταλό να μην υπολογίζει στους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Χρήστος Αλμπάνης, Αντρέ Σιμόες και Γιάννης Σαρδέλης, οι οποίοι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης.

Η Λέστερ από την άλλη, επικράτησε «σβηστά» με 3-0 της Ζόρια και έκανε ποδαρικό στους ομίλους με τον τρόπο. Ο Μπρένταν Ρότζερς χαρακτήρισε την ΑΕΚ «ομάδα υψηλού επιπέδου», ενώ έδωσε πιθανότητες συμμετοχής και στον Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος εξακολουθεί να μην είναι 100% έτοιμος για το παιχνίδι. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σκωτσέζος τεχνικός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, καθώς είχε γνωρίσει τον αποκλεισμό από την Ένωση ως προπονητής της Σέλτικ το 2018, στον 2ο γύρο των προκριματικών του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ