Σιμόες : «Ήθελα να παίξω κόντρα στη Λέστερ»

Σιμόες : «Ήθελα να παίξω κόντρα στη Λέστερ»

Ο Αντρέ Σιμόες εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιζόταν στο αποψινό (29/10) παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λέστερ.

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (29/10, 19:55) στο ΟΑΚΑ τη Λέστερ για το Europa League και ο Αντρέ Σιμόες εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιζόταν σε αυτή την αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Πότε επιστρέφει απ’ τον τραυματισμό του;

«Η πρόθεσή μου ήταν να είμαι έτοιμος απόψε. Δεν μπόρεσα όμως να βγάλω τις προπονήσεις. Θα ήθελα να παίξω. Το σημαντικό είναι απόψε η ομάδα να εμφανιστεί ως σύνολο, όποιος παίκτης κι αν αγωνιστεί».

Το κλειδί για το ματς;

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές, γεννιόμαστε και ονειρευόμαστε να παίζουμε παιχνίδια απέναντι σε δύσκολες ομάδες. Για όλους απόψε είναι ευκαιρία. Αντιμετωπίζουμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Το κλειδί θα είναι να είμαστε συμπαγείς, να βγούμε μπροστά να παίξουμε. Είναι σημαντικό παιχνίδι, είναι 2η αγωνιστική και θέλουμε βαθμούς».

Αν μπορεί η ομάδα να βγάλει ωραία πράγματα στο γήπεδο;

«Λόγω των συνεχόμενων αγώνων η ΑΕΚ θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν έχει… ανάγκη κανέναν ποδοσφαιριστή, είτε λέγεται Σιμόες, Γκαρσία, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Αλμπάνης. Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα, αλλά όλοι πρέπει να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ήθελα να παίξω. Αλλά το ιατρικό επιτελείο είχε διαφορετική άποψη. Ήθελα να παίξω. Με τη διακοπή ελπίζω να έχω περισσότερο χρόνο μπροστά μου, να δουλέψω και να επιστρέψω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ