Φερέιρα: «Σήμερα είμαι στον ΠΑΟΚ, αύριο ξημερώνει άλλη μέρα»

Φερέιρα: «Σήμερα είμαι στον ΠΑΟΚ, αύριο ξημερώνει άλλη μέρα»

Ο Αμπέλ Φερέιρα ούτε λίγο, ούτε πολύ επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις του πως αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ. Είπε πως σήμερα είναι στον ΠΑΟΚ, αλλά αύριο ξημερώνει άλλη μέρα και έκανε απολογισμό για το τι αφήνει ως παρακαταθήκη.

Το παιχνίδι με τη Γρανάδα ήταν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το τελευταίο ματς του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Πορτογάλος, ο οποίος σε ερώτηση για το μέλλον του ούτε λίγο, ούτε πολύ ανέφερε πως αύριο φεύγει από τον σύλλογο. Και μίλησε για την παρακαταθήκη που αφήνει.

Ποια ήταν η απάντηση του Πορτογάλου; «Το μέλλον του προπονητή είναι καθημερινό. Σήμερα είμαι με τον ΠΑΟΚ και τους παίκτες, αύριο ξημερώνει άλλη μέρα και θα δούμε. Αυτό που πάντως με αφήνει ευχαριστημένο και περήφανο είναι ότι η ομάδα έχει αγωνιστική ταυτότητα όπως και να παίζει. Είναι ομάδα που έχει παίκτες με ποιότητα».

Όσον αφορά το ματς, ο Αμπέλ Φερέιρα ανέφερε. «Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είναι στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Όταν η ομάδα είναι πλήρης και έχει όλους τους μέσους γίνεται πολύ πιο ανταγωνιστική. Ήμασταν πάρα πολύ συνεπείς στο αγωνιστικό πλάνο, σε όλα τα κομμάτια και αμυντικά και οργανωτικά. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, ιδίως στο πρώτο μέρος, αλλά και στο φινάλε. Απέναντι σε μια ομάδα που δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να κάνει πολλές καθαρές ευκαιρίες.

Από την άλλη δεν μπορώ να μην πω τα καλύτερα για το γηπεδο της Γρανάδα, που βοήθησε δύο ποιοτικές ομάδες να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ