Κρέσπο : «Χάσαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη»

Κρέσπο : «Χάσαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη»

Ο Ισπανός σέντερ μπακ μίλησε για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Γρανάδα.

Χαρούμενος για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ, αλλά απογοητευμένος για το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Κρέσπο, μετά το 1-1 με την Γρανάδα.

Ο Ισπανός σέντερ μπακ του Δικεφάλου τόνισε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε πολύ καλή εμφάνιση, είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και πήρε μόνο έναν βαθμό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Κάναμε το παιχνίδι μας, χάσαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαι χαρούμενος για τον εαυτό μου μιας και είχε τελευταία κάποια προβλήματα με τραυματισμούς τα οποία ξεπέρασα, αλλά και για την συνολική εξαιρετική καλή απόδοση της ομάδας» και πρόσθεσε: «Το σημαντικότερο είναι να έχουμε συγκέντρωση, τον έλεγχο απέναντι σε δυνατές ομάδες. Αν παίζουμε έτσι, συμπαγείς στην άμυνα, θα έχουμε τις ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Αν βάλουμε γκολ, τότε είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να βάλει σε εμάς». 

Ο Άνχελ Κρέσπο πάντως έδειξε την απογοήτευση του για τον έναν βαθμό: «Δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς, αυτό είναι απογοητευτικό. Παίξαμε καλά, η εμφανιση ήταν εξαιρετική σε άμυνα και επίθεση. Αλλά πήραμε ένα βαθμό και όχι τρεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ