Πιόλι : «Είναι απίστευτα δύσκολο πλέον να επιλέγω την 11άδα της Μίλαν»

Πιόλι : «Είναι απίστευτα δύσκολο πλέον να επιλέγω την 11άδα της Μίλαν»

Η Μίλαν νίκησε και την Σπάρτα Πράγας, με τον Στέφανο Πιόλι να τονίζει πως δυσκολεύεται πλέον να φτιάξει την 11άδα της Μίλαν, λόγω των πολλών και καλών επιλογών που έχει στα χέρια του.

 Η Μίλαν συνεχίζει την καλή της πορεία την εφετινή σεζόν, με τους Ροσονέρι να κάνουν το 2/2 στους ομίλους του Europa League.

Ο Στέφανο Πιόλι μίλησε μετά το τέλος της εύκολης επικράτησης κόντρα στη Σλάβια Πράγας και εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

«Η ομάδα ξέρει τι πρέπει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο και πώς να διαβάζει τα παιχνίδια. Προερχόμασταν από ένα καλό ματς με την Ρόμα όπου θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα όσον αφορά στη διαχείριση της κατάστασης.

Κόντρα στην Σπάρτα εκμεταλλευτήκαμε τους περισσότερους χώρους που μας δόθηκαν. Πρέπει να το ομολογήσω, γίνεται πλέον απίστευτα δύσκολο να επιλέγω την 11άδα, καθώς όλοι οι παίκτες τα πηγαίνουν καλά.

Όλοι παίζουν για την ομάδα και αυτό με κάνει να θέλω να τους επιλέγω», τόνισε ο τεχνικός της Μίλαν, που αναφέρθηκε στους Ιμπραίμοβιτς  και Τονάλι, λέγοντας μεταξύ άλλων:

Είχαμε σχεδιάσει την αλλαγή του Ζλάταν στο πρώτο ημίχρονο, είναι πρωταθλητής και πιθανότατα να ήθελε να συνεχίσει, αλλά έχουμε ένα ακόμα δύσκολο ματς που μας περιμένει την Κυριακή (σ.σ. εκτός έδρας με Ουντινέζε).

Ο Σάντρο Τονάλι έκανε δύο βήματα προς τα εμπρός με την εμφάνισή του. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που βελτιώνεται μέσα στην ομάδα και βρίσκει φόρμα.

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που βάζουν στην άκρη το εγώ τους, επειδή χωρίς αλτρουισμό δεν μπορείς να πας πουθενά ως ομάδα. Είμαστε Μίλαν και είμαστε φιλόδοξοι αλλα αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να νικήσουμε ομάδες που δείχνουν πιο δυνατές από εμάς.

Δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον, οπότε ας συνεχίσουμε να έχουμε τα πόδια μας στο έδαφος, επειδή θα έρθουν και οι δύσκολες στιγμές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ