Βερνιντούμπ : «Ελπίζουμε αύριο να πάρουμε βαθμούς»

Βερνιντούμπ : «Ελπίζουμε αύριο να πάρουμε βαθμούς»

Ο στόπερ της Ζόρια, Βίταλι Βερνιντούμπ, εξέφρασε την ελπίδα του για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ.

Ευκαιρία για να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στον όμιλο βλέπουν το ματς με την ΑΕΚ στη Ζόρια, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο στόπερ της ουκρανικής ομάδας, Βίταλι Βερνιντούμπ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ετοιμαζόμαστε πολύ σοβαρά για το επερχόμενο παιχνίδι. Εχουμε μεγάλες ελπίδες γι’ αυτό Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν καταφέραμε να κερδίσουμε βαθμούς, αλλά ελπίζουμε αύριο να αλλάξουμε τα πάντα και να είναι ένα θετικό ματς για εμάς».

Για το πρόβλημα στην άμυνα που παρουσίασε η Ζόρια στα τελευταία παιχνίδια;

«Αναλύσαμε το τελευταίο παιχνίδι, όπως κάνουμε μετά από όλους τους αγώνες μας. Ελπίζουμε να δείξουμε αύριο ότι έχουμε βγάλει ασφαλή συμπεράσματα από τα προηγούμενα παιχνίδια».

Η γνώμη του για τη δύναμη της ΑΕΚ;

«Εχουν τις δικές τους αποφάσεις στον τακτικό σχηματισμό. Παίζουν ομαδικά, αλλάζουν συχνά πρόσωπα στην άμυνα και την επίθεση. Διαφέρουν λίγο στο ξεκίνημα των αγώνων τους, από τους αντιπάλους με τους οποίους έχουμε ήδη παίξει. Θα συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι απόψε. Είναι δύσκολο να πούμε περισσότερα τώρα».

Για την τακτική του παιχνιδιού της Ζόρια;

«Δεν θα παρεκκλίνουμε από το παιχνίδι μας. Εχουμε τη δική μας φιλοσοφία, την οποία πρέπει να τηρούμε, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και τις συνθήκες στις οποίες βρισκόμαστε. Πιστεύω η ομάδας μπορεί να προχωρήσει καλύτερα, αν παραμένει στο σταθερό της παιχνίδι. Πάντα πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι στο παιχνίδι και τις αρχές μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ