Η Ευρώπη δίνει «φτερά» στον ΠΑΟΚ

Η Ευρώπη δίνει «φτερά» στον ΠΑΟΚ

Οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Χρήστος Τζόλης αποδεικνύουν με τα στατιστικά τους στα ευρωπαϊκά παιχνίδια πως ο ΠΑΟΚ έχει εξτρέμ για πολλά χρόνια.

Η μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Αϊντχόφεν το βράδυ της Πέμπτης (5/11) στην Τούμπα με 4-1, τον επανέφερε σε τροχιά πρόκρισης στους «32» του Europa League. Ωστόσο, εκτός από το βαθμολογικό όφελος, η φετινή πορεία του Δικεφάλου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει δημιουργήσει ένα αγωνιστικό κέρδος…

Από τα προκριματικά του καλοκαιριού και από τα τρία παιχνίδια του ομίλου, ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τα «φτερά» του. Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι δείχνουν ικανοί να κάνουν τη διαφορά και επειδή είναι σε νεαρή ηλικία, μπορούν να αποτελέσουν σημεία αναφοράς του ρόστερ για πολλά χρόνια. Ο ένας είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο άλλος ο Χρήστος Τζόλης.

Ο Ζίβκοβιτς αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Μπενφίκα και ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να πετύχει την επανεκκίνηση. Στη Λισαβόνα ο 24χρονος Σέρβος δεν δικαίωσε τις προσδοκίες, αλλά στον ΠΑΟΚ μοιάζει να αναγεννιέται… Σε έξι ευρωπαϊκά παιχνίδια με μόλις 327 λεπτά, ο δεξιός εξτρέμ έχει σκοράρει 3 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ!

Ο Τζόλης αναδείχτηκε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ ως μεγάλο ταλέντο, πέρυσι συστήθηκε στην Τούμπα και φέτος αναζητεί την καθιέρωση. Μία προοπτική που φαίνεται πως θα την κατακτήσει… Σε έξι συμμετοχές στην Ευρώπη με 230’, ο αριστεροπόδαρος ακραίος επιθετικός έχει σκοράρει 3 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ