Ρότζερς : «Να κλειδώσουμε την πρώτη θέση του ομίλου»

Ρότζερς : «Να κλειδώσουμε την πρώτη θέση του ομίλου»

Τον στόχο να «κλειδώσει» την πρώτη θέση και την πρόκριση στους «32» του Europa League το συντομότερο δυνατόν έχει η Λέστερ, σύμφωνα με τον προπονητή της Μπρένταν Ρότζερς.

Με το ενάμιση πόδι στους «32» του Europa League είναι η Λέστερ μετά την άνετη επικράτηση με 4-0 απέναντι στην Μπράγκα για την 3η αγωνιστική των ομίλων. Οι «αλεπούδες» έκαναν το τρία στα τρία, έφτασαν στους 9 βαθμούς και χρειάζονται μια νίκη ώστε να «κλειδώσουν» οριστικά μια θέση στην επόμενη φάση.

Μία νίκη που δίνει ελπίδες και στην ΑΕΚ, καθώς η Ένωση βρίσκεται πλέον τρεις βαθμούς πίσω από την Μπράγκα και θα χρειαστεί μια ακόμη βοήθεια από τους Άγγλους, ώστε να φτάσει τους Πορτογάλους.

Κάτι που σύμφωνα με τον προπονητή της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, ίσως πραγματοποιηθεί, καθώς ο Σκωτσέζος τεχνικός ξεκαθάρισε πως η Λέστερ δεν έχει ως στόχο απλώς την πρόκριση, αλλά και την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, θέλοντας να το κάνει από την επόμενη κιόλας αγωνιστική.

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, καθώς βρισκόμαστε κοντά στην πρόκριση. Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, αλλά επιθυμούμε να το κάνουμε ως πρώτοι του ομίλου. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον όμιλο και ευελπιστούμε να το κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ