ΑΕΚ : Το γκολ του Μάνταλου στα τέσσερα «αγαπημένα» του Europa League (vid)

ΑΕΚ : Το γκολ του Μάνταλου στα τέσσερα «αγαπημένα» του Europa League (vid)

Το ερώτημα για το ποιο είναι το αγαπημένο γκολ του κοινού έθεσε ο επίσημος λογαριασμός του Europa League, με το τέρμα του Πέτρου Μάνταλου απέναντι στη Ζόρια να είναι το ένα από τα τέσσερα.

Έτοιμη για τη δικιά της «αντεπίθεση» είναι η ΑΕΚ στο Europa League, μετά το θριαμβευτικό πέρασμα από την Ουκρανία, όπου επικράτησε με 4-1 απέναντι στη Ζόρια, μαζεύοντας τους πρώτους τρεις βαθμούς της.

Η Ένωση ξεκίνησε με δύο ήττες, ωστόσο η νίκη κόντρα στη Ζόρια της αναγέννησε τις ελπίδες, θέλοντας πλέον ακόμη ένα «τρίποντο» απέναντι στην ουκρανική ομάδα, ώστε να έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης.

Ένας από τους βασικούς παράγοντες της νίκης ήταν ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ήταν απολαυστικός, ενώ κατάφερε να πετύχει και ένα γκολ, με το οποίο έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Ένωση.

Ο επίσημος λογαριασμός του Europa League στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης θυμήθηκε το γκολ του Έλληνα μεσοεπιθετικού, καθώς το τοποθέτησε σε μια «μίνι» ψηφοφορία, βάζοντας το κοινό να επιλέξει το «αγαπημένο» του γκολ ανάμεσα σε τέσσερα τέρματα της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων, με εκείνο του Μάνταλου να έχει την τιμητική του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ