Μπράγκα – Λέστερ 3-3

Μπράγκα – Λέστερ 3-3

Η Μπράγκα ήρθε ισόπαλη 3-3 με τη Λέστερ δεχόμενη την ισοφάριση από τον Βάρντι στο 95' αλλά μόνο με θαύμα δεν θα ακολουθήσει τις «Αλεπούδες» στην επόμενη φάση του Europa League.

Σε ένα χορταστικό ματς στην Πορτογαλία, Μπράγκα και Λέστερ ήρθαν ισόπαλες με 3-3, με τους Άγγλους να προκρίνονται και μαθηματικά στην επόμενη φάση ενώ οι γηπεδούχοι μόνο με θαύμα θα μείνουν εκτός.

Μόλις στο 4′ η Μπράγκα άνοιξε το σκορ με σουτ του Μουσράτι που νίκησε τον Σμάιχελ για το 1-0 αλλά πέντε λεπτά μετά η Λέστερ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μπαρνς.

Στο 24′ όμως η Μπράγκα πήρε εκ νέου προβάδισμα χάρη σε γκολ του Παουλίνιο και αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου αφού ο Σμάιχελ με δύο μεγάλες επεμβάσεις στο τέλος του 45λεπτου στέρησε από την Μπράγκα το τρίτο γκολ.

Στο 79′ ο Τόμας από ασίστ του Μάντισον έκανε το 2-2 αλλά υπήρχε δρόμος ακόμη στο παιχνίδι. Αρχικά ο Φραντσέζιο έκανε το 3-2 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων κι εκεί που όλοι πίστεψαν ότι η Μπράγκα θα πάρει τη νίκη, ήρθε ο Βάρντι στο 95′ να ισοφαρίσει στο τελικό 3-3.

Μπράγκα: Ματέους, Εσγκάιο, Βιάνα, Τορμένα, Σεκέιρα, Ρ.Όρτα (68’Σίλβα), Κάστρο (87’Α.Όρτα), Μουσράτι, Μεντέιρος (77’Φρανσέρτζιο), Γκαλένο, Παουλίνιο (87’Γκιλιέρμε).

Λέστερ: Σμάιχελ, Φουχς, Έβανς, Τζάστιν, Ολμπράιτον, Μπαρνς (62’Βάρντι), Τόμας, Τσαουντρί (46’Φοφανά), Ιντέρ (61’Μάντισον), Πρατ (46’Τίλεμανς), Ιχεανάτσο (69’Πέρες).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ