ΠΑΟΚ : Το άστρο του Τζόλη λάμπει πιο δυνατά στην Ευρώπη

ΠΑΟΚ : Το άστρο του Τζόλη λάμπει πιο δυνατά στην Ευρώπη

Ο 19χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ δεν αποδεικνύεται το ίδιο παραγωγικός στις ευρωπαϊκές και στις εγχώριες υποχρεώσεις.

Η Ευρώπη ταιριάζει περισσότερο στον Χρήστο Τζόλη… Ο 19χρονος επιθετικός έχει συστηθεί στους Έλληνες φιλάθλους κυρίως με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ. Μία προτίμηση που την επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά του, σε σύγκριση με τα πεπραγμένα του στη Superleague.

Ο Τζόλης έχει 4 συμμετοχές στα προκριματικά του Champions League με απολογισμό 2 γκολ και 1 ασίστ. Αντίστοιχα, έχει 3 συμμετοχές στον όμιλο του Europa League με 2 γκολ και 2 ασίστ. Σύνολικά, ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ έχει σκοράρει 4 γκολ και έχει μοιράσει 3 ασίστ σε 7 αναμετρήσεις για τις διοργανώσεις της UEFA.

Όταν ο Τζόλης παίζει στα εγχώρια ματς, δεν έχει την ίδια παραγωγικότητα. Ο γεννημένος στη Θεσσαλονίκη ποδοσφαιριστής σε 8 αγώνες πρωταθλήματος έχει σκοράρει μόνο μία φορά και έχει μία ασίστ…

Σχεδόν με τις ίδιες συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη και με τα ανάλογα αγωνιστικά λεπτά (457′ στην Ευρώπη – 451′ στην Ελλάδα) η διαφορά στα στατιστικά είναι αξιοπρόσεκτη.

Ίσως έχει να κάνει με το στυλ του ΠΑΟΚ, πιθανώς και με το κίνητρο που έχει ο ίδιος ο νεαρός επιθετικός. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι τώρα, το άστρο του Χρήστο Τζόλη λάμπει κυρίως στην Ευρώπη και θαμπώνει αρκετά στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ