Καρβαλιάλ : «Σεβόμαστε την ΑΕΚ, αλλά δεν τη φοβόμαστε»

Καρβαλιάλ : «Σεβόμαστε την ΑΕΚ, αλλά δεν τη φοβόμαστε»

Ο κόουτς της Μπράγκα, Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε για το ματς με την ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας πως η Ένωση έχει δυνατά σημεία.

Η Μπράγκα φιλοξενείται αύριο (3/12) από την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τους Πορτογάλους να θέλουν να κλειδώσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο κόουτς της Μπράγκα, Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε στη συνέντευξη τύπου για το ματς με την Ένωση, υπογραμμίζοντας πως οι Πορτογάλοι σέβονται την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, αλλά δεν τη φοβούνται. Παράλληλα, τόνισε πως η ΑΕΚ έχει δυνατά σημεία, ενώ στάθηκε στη συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του.

Για το γεγονός ότι η Μπράγκα μπορεί να εξασφαλίσει αύριο την πρόκριση και τι να περιμένει ο κόσμος της;

«Θα κρατήσουμε τα κοινά μας στοιχεία από την αρχή της σεζόν: Κάθε αγώνα αντιμετωπίζουμε με επαγγελματισμό και στόχο να κερδίσουμε. Κόντρα στην ΑΕΚ θα μπούμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο παιχνίδι, με δεδομένο ότι παίζουμε στην Ελλάδα. Όμως θα κρατήσουμε τις δικές μας ιδέες».

Αν περιμένει εύκολο το ματς με την ΑΕΚ και ποια είναι τα δυνατά σημεία της ΑΕΚ;

«Εχει δυνατά σημεία η ΑΕΚ. Τη σεβόμαστε, αλλά δε τη φοβόμαστε. Εχει μία καλή οργάνωση, μάχεται για το πρωτάθλημα. Είδαμε ότι δυσκολεύτηκε εδώ με τη Λέστερ. Κόντρα στη Ζόρια το αποτέλεσμα δεν ήταν βάσει της εικόνας του παιχνιδιού. Σεβόμαστε 100% την ΑΕΚ, αλλά 100% δε τη φοβόμαστε. Πρέπει να είμαστε σε άριστη κατάσταση και να τα δώσουμε όλα. Κόντρα σε ομάδα γ’ εθνικής της Πορτογαλίας δυσκολευτήκαμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Σχετικά με τις δηλώσεις του Καρέρα ότι μπορεί να αφήσει κάποιους παίκτες εκτός λόγω του ματς με τον Παναθηναϊκό κι αν πιστεύει ότι μπλοφάρει ή σκοπεύει και ο ίδιος να κάνει το ίδιο για το επόμενο ματς που έχει η Μπράγκα στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας;

«Και η Μπράγκα και η ΑΕΚ ως μεγάλες ομάδες έχουν 1-2 παίκτες για κάθε θέση. Οπότε και αυτοί οι παίκτες είναι εναλλακτικές με ποιότητα. Το να διαχειριζόμαστε το πρόγραμμα των αγώνων είναι υποχρέωση για τις ομάδες. Όταν λέμε ότι πάμε με τη μέγιστη δυνατότητά μας είναι ανάλογα τα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ