Άρσεναλ : Στη λίστα για το Europa League ο Μαυροπάνος

Άρσεναλ : Στη λίστα για το Europa League ο Μαυροπάνος

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει ο Αρσέν Βενγκέρ για τα νοκ- άουτ ματς της Άρσεναλ στο Europa League.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της U-23 της Άρσεναλ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να κάνει κάτι τέτοιο και σε κάποιο από τα ευρωπαϊκά ματς των κανονιέρηδων στο Europa League, αφού βρίσκεται στη λίστα των ποδοσφαιριστών που επέλεξε ο Αρσέν Βενγκέρ, δείχνοντας ότι τον πιστεύει, ενόψει της συνέχειας.

Εκτός λίστας είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των Λονδρέζων, ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, αφού είχε αγωνιστεί στο Champions League με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ που πλέον θα βρίσκεται και εκείνη στο Europa League.

Σε αντίθεση με τον Γκαμπονέζο ο Χένρικ Μκιταριάν υπολογίζεται κανονικά με τον Αρμένιο μεσοεπιθετικό να διαλέγει το νούμερο «77».

Στη λίστα της Άρσεναλ φιγουράρει και το όνομα του Σάντι Καθόρλα. Ο Ισπανός χαφ ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια από σοβαρούς τραυματισμούς και δεν αποκλείεται αυτή η κίνηση του Βενγκέρ να γίνεται πιο πολύ για ψυχολογικούς, παρά για αγωνιστικούς λόγους. Όπως και να έχει, όμως, όλοι ελπίζουν πως ο έμπειρος μέσος βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ