Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Μπράγκα (pic)

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Μπράγκα (pic)

Με τον Κώστα Γαλανόπουλο μετά από σχεδόν ένα χρόνο στο αρχικό σχήμα και τον Νέλσον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης ξεκινά η ΑΕΚ κόντρα στην Μπράγκα.

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του Μάσιμο Καρέρα για το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League κόντρα στην Μπράγκα.

Ο Ιταλός τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με 4-2-3-1 και αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Κώστας Γαλανόπουλος παίρνει φανέλα βασικού μετά από σχεδόν έναν χρόνο, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα ξεκινά στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Τσιντώτας θα είναι στο τέρμα, με τους Μπακάκη, Χνιντ, Νεντελτσεάρου και Ινσούα στην άμυνα, Γαλανόπουλος και Σίμόες στα χαφ, μπροστά τους ο Μάνταλος, δεξιά Αλμπάνης, αριστερά ο Λιβάγια και στην κορυφή ο Ολιβέιρα.

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λάτσι, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς και Μαχαίρας.

 

Η ενδεκάδα της Μπράγκα: Ματέους, Τόρμενα, Σεκέιρα, Μπρούνο Βιάνα, Εσγάιο, Αντρέ Κάστρο, Αλ Μουσράτι, Μεδέιρος, Γκαλένο, Παουλίνιο, Ρικάρντο Όρτα.

Στον πάγκο: Τιάγκο Σα, Σάντος, Ζε Κάρλος, Ρουίθ, Νοβάις, Αντρέ Όρτα, Κάρμο, Φρανσέρτζιο, Ινφανδέ, Ραούλ Σίλβα, Γκιλιέρμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ