Βασιλαντωνόπουλος : «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

Βασιλαντωνόπουλος : «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος μίλησε για την ήττα της ΑΕΚ από την Μπράγκα με 4-2 και τόνισε πως πλέον η Ένωση πρέπει να σηκώσει κεφάλι.

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με την Μπράγκα και τη βαριά ήττα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 4-2 αναφέρθηκε στην εικόνα του παιχνιδιού και τα δυο γρήγορα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

Ακόμα ο Έλληνας μπακ τόνισε πως η Ένωση πρέπει να σηκώσει κεφάλι για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί στην Ελλάδα.

Όσα είπε ο Βασιλαντωνόπουλος στην Cosmote TV:

Για το ματς και τα δυο γρήγορα γκολ: «Ηταν πολύ δύσκολο, όταν το σκορ ήταν 0-2 στο 10’. Το ματς δε νομίζω ότι κρίθηκε εκεί. Κρίθηκε στη χαμένη ευκαιρία του Νέλσον και μετά του Μάρκο. Το τρίτο γκολ πήγε σε κρίσιμο σημείο. Γνωρίζαμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα η Μπράγκα. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια να μπούμε στο παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε. Από απόψε, όσο δύσκολη βραδιά είναι για όλους μας, εμάς και τον κόσμο μας, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Έχουμε ντέρμπι την Κυριακή».

Για τα πολλά γκολ που δέχεται η ΑΕΚ: «Όταν χάνεις ένα παιχνίδι και δέχεσαι 3 και 4 γκολ, εννοείται ότι κάνουμε λάθη. Πρέπει να τα διορθώσουμε. Εχουμε πολλά παιχνίδι, δεν έχουμε χρόνο, αλλά πρέπει να τα διορθώσουμε».

Για το πρώτο γκολ που πέτυχε με την ΑΕΚ: «Είναι δύσκολο. Ναι κατάφερα να σκοράρω, αλλα τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Πέτυχα το πρώτο μου γκολ, αλλά πρέπει η συνέχεια να είναι ανάλογη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ