Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα Κύπελλα Ευρώπης και από τη νέα χρονιά, γνωρίζοντας τους 9 από τους 16 αντιπάλους που μπορούν να κληρωθούν μαζί του.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού δεν σταματάει εδώ αφού οι ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Europa League τερματίζοντας τρίτοι στον όμιλο τους.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίν γνωρίζει ήδη τις εννέα από τις συνολικά 16 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα και θα είναι υποψήφιες αντίπαλοι για τους Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα αυτές είναι οι: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπριζ, Άγιαξ και Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ την πρωτιά του ομίλου τους στο Europa League έχουν ήδη εξασφαλίσει μία αγωνιστική πριν το τέλος οι: Ρόμα, Άρσεναλ, Βιγιαρεάλ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Χόφενχαϊμ.

Τις υπόλοιπες επτά θα προκύψουν από τις εξής: Σλάβια Πράγας ή Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ρέιντζερς ή Μπενφίκα, Γρανάδα ή Αϊντχόφεν, Νάπολι ή Ρεάλ Σοσιεδάδ ή Αλκμααρ, Λέστερ ή Μπράγκα, Λιλ ή Μίλαν, Άντβερπ ή Τότεναμ

Η κλήρωση αναμένεται να διεξαχθεί στη Νιόν της Ελβετίας την προσεχή Δευτέρα (14/12) με τον Ολυμπιακό να είναι πανέτοιμος για ακόμη μία πρόκληση στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ