Κούτσιας : «Πραγματοποίησα το όνειρο μου, να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα» (vid)

Κούτσιας : «Πραγματοποίησα το όνειρο μου, να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα» (vid)

Ο ταλαντούχος άσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο αλλά και στο ρεκόρ που έκανε...

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε το Europa League με εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Γρανάδα (0-0). Ωστόσο, το ντεμπούτο του Γιώργου Κούτσια ξεχώρισε από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση με τα χρώματα του Δικεφάλου.

Ο 16χρονος άσος, μιλώντας στο PAOK TV, αναφέρθηκε στο ρεκόρ που έσπασε αλλά και στην πρώτη γεύση που πήρε από ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο νεαρός έκανε λόγο για ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε ενώ τόνισε πως ο στόχος του είναι η καθιέρωση στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά είπε: «Είναι έντονα συναισθήματα. Χάρηκα πολύ, είναι κάτι πολύ μεγάλο για μένα. Ευχαριστώ τον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, παλέψαμε, δώσαμε ό,τι μπορούσαμε και θεωρώ ότι στο μέλλον μπορούμε να τα πάμε καλύτερα.

Δεν το ήξερα για το ρεκόρ, μου το είπαν μέσα τα παιδιά. Είμαι πολύ χαρούμενος. Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και αυτό έγινε τώρα. Ένας ποδοσφαιριστής όταν ξεκινάει από τις ακαδημίες, το όνειρο του είναι να παίξει στην πρώτη ομάδα. Εγώ πραγματοποίησα το όνειρο μου.

Έπαιξα βασικός σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Με σκληρή δουλειά, ταπεινότητα και υπακοή στις εντολές του προπονητή θα συνεχίσω να τα πηγαίνω καλά. Τα επόμενα όνειρα μου είναι να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα και να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ