Μόροζιουκ : «Η ΑΕΚ είναι καλή και δυνατή ομάδα»

Μόροζιουκ : «Η ΑΕΚ είναι καλή και δυνατή ομάδα»

O Μίκολα Μόροζιουκ της Ντιναμό Κιέβου μίλησε για τις αναμετρήσεις των Ουκρανών με την ΑΕΚ για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ και τόνισε πως η Ένωση είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά όλα θα εξαρτηθεί από την δική τους απόδοση.

Το εγκώμιο της ΑΕΚ και του κόσμου της έπλεξε ο Μίκολα Μόροζιουκ, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τις αναμετρήσεις της Ντιναμό Κιέβου με την Ένωση για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ουκρανός διεθνής τόνισε πως η ΑΕΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, αλλά πιστεύει πως η πρόκριση θα κριθεί από την απόδοση της ομάδας του Κιέβου:

«Σε αυτές τις διοργανώσεις δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες και για αυτό δεν εκπλήσσομαι όταν ομάδες με μικρότερο όνομα προχωρούν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα μπορούμε να μιλήσουμε για τη δυναμική της ΑΕΚ μετά τα ματς. Δεν έχω καμιά αμφιβολία πως η ΑΕΚ είναι καλή και δυνατή ομάδα. Τα πάντα ωστόσο εξαρτώνται από το δικό μας παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια δύσκολη αναμέτρηση στην Αθήνα».

Παράλληλα, ο Μόροζιουκ επισήμανε πως όλοι στην Ντιναμό Κιέβου έχουν βάλει ψηλά τον πήχη τόσο για το Γιουρόπα Λιγκ όσο και για το ουκρανικό πρωτάθλημα:

«Είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση για μας. Εάν θέλουμε να προχωρήσουμε, τότε πρέπει να αποκλείσουμε την ΑΕΚ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε και τα ματς για το ουκρανικό πρωτάθλημα. Μας περιμένουν δύσκολες αναμετρήσεις».

Τέλος, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στην «καυτή» ατμόσφαιρα που αναμένεται να συναντήσει στο ΟΑΚΑ η ομάδα του:

«Οι Έλληνες οπαδοί συνηθίζουν να υποστηρίζουν με απίστευτο τρόπο την ομάδα τους. Θα πρέπει επίσης να είμαστε έτοιμοι και για αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ