Χιονοπόλεμος και… πυροβολισμοί στο «λευκό» Ρέντη – Τα τελευταία νέα για τον Εμβιλά

Χιονοπόλεμος και… πυροβολισμοί στο «λευκό» Ρέντη – Τα τελευταία νέα για τον Εμβιλά

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται υπό αντίξοες συνθήκες ενόψει του αγώνα με την Αϊντόχόφεν, αλλά οι παίκτες το διασκεδάζουν. Τι γίνεται με τον Εμβιλά.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάρει ρεπό. Οι Ερυθρόλευκοι είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν τη δουλειά. Είναι υποχρεωμένοι να μπουν στο γήπεδο ακόμη κι αν το χιόνι φτάνει τους 30 πόντους. Διότι ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που προσπαθεί να διατηρήσει το ευρωπαϊκό γόητρο της Ελλάδας σε αξιοπρεπεί επίπεδα.

Οι πρωταθλητές προετοιμάζονται για τον πρώτο «τελικό» με την Αϊντχόφεν. Αλλά η προετοιμασία διεξάγεται μετ’ εμποδίων, λόγω της «Μήδειας». Το χιόνι είχε καλύψει όλο τον αγωνιστικό χώρο στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη, με αποτέλεσμα η προπόνηση να διεξαχθεί κυρίως στο γυμναστήριο.

Οι Ερυθρόλευκοι βγήκαν στο χιόνι, μόνο για να τρέξουν για λίγα λεπτά σε ένα σημείο που είχαν φροντίσει να καθαρίσουν οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά μετά από λίγο μπήκαν και πάλι στα ενδότερα του προπονητικού κέντρου, για να συνεχίσουν εκεί τη δουλειά, καθώς ήταν αδύνατον να κάνουν κάτι περισσότερο με το πάχος του χιονιού να ξεπερνάει τους 10 πόντους!

Βεβαίως, το χιόνι έδωσε την ευκαιρία στους Ερυθρόλευκους για άλλου είδους παιχνίδια. Με τον χιονοπόλεμο να μπαίνει στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος. Με τον Χασάν και τον Σεμέδο να πρωταγωνιστούν, ενώ στο… παιχνίδι μπήκε και ο Ελ Αραμπί, ο οποίος πρώτα… πυροβόλησε και εν συνεχεία έκανε και μια μεγαλοπρεπή βουτιά στο παχύ χιόνι.

Στα αγωνιστικά θέματα, τώρα, αξίζει να σημειώσουμε ότι όλος ο Ολυμπιακός έχει πέσει πάνω στον Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος έχει ακόμη ενοχλήσεις στον δικέφαλο και παρά το γεγονός ότι θέλει πολύ να είναι έτοιμος στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, όλα δείχνουν ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί. Δεν έχουν χαθεί όλες οι ελπίδες, αλλά ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς εμφανίζεται προβληματισμένος, αναφορικά με το αρχικό σχήμα της αναμέτρησης με τους Ολλανδούς. Καθώς εάν δεν προλάβει ο Εμβιλά και με δεδομένο ότι ο Τιάγκο Σίλβα είναι εκτός λίστας, θα πρέπει να παρατάξει την ομάδα του με δύο αμυντικούς μέσους (Μπουχαλάκης, Καμαρά). Σκέφτεται, λοιπόν, ποιος θα είναι μπροστά τους. Εάν θα επιλέξει τον Φορτούνη, τον Βαλμπουενά ή τον… Μασούρα. Με τον τελευταίο να αποτελεί τον παίκτη που ταιριάζει περισσότερο στο ανασταλτικό πλάνο του προπονητή.

Από εκεί και πέρα, ένα σενάριο θέλει τον Μαρτίνς να σκέφτεται και τον Ανδρούτσο για τη θέση «8», ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν δείχνει να έχει πολλές πιθανότητες.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΝΤΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ