Σένκεφελντ : «Η Αϊντχόφεν θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα τον Βαλμπουενά και τον Ελ Αραμπί»

Σένκεφελντ : «Η Αϊντχόφεν θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα τον Βαλμπουενά και τον Ελ Αραμπί»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε σε ολλανδική ιστοσελίδα για τους παίκτες που πρέπει να προσέξει η PSV κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Δύο 24ωρα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής, ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε στην ολλανδική ιστοσελίδα «elfvoetbal.nl», μεταφέροντας τις εντυπώσεις του για τους «ερυθρόλευκους», ενόψει του μεθαυριανού πρώτου αγώνα τους με την Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός των «πράσινων» μίλησε στους συμπατριώτες του για τα ατού του Ολυμπιακού, εστιάζοντας στους Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί, ενώ ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού των «ερυθρόλευκων».

«Πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα. Το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού είναι ισχυρό και υπάρχουν παίκτες με καλή φυσική κατάσταση στο κέντρο που μπορούν να παίξουν με την μπάλα στα πόδια», τόνισε αρχικά ο Σένκενφελντ ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σημείο όπου μπορεί να «χτυπήσει» η Αϊντχόφεν:

«Χτίζουν το παιχνίδι τους με τρεις παίκτες. Εάν η PSV μπορεί να κάνει κάτι πάνω σε αυτό ασκώντας πίεση τότε μπορεί να κυριαρχήσει. Νομίζω πως θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τον Ματιέ Βαλμπουενά. Είναι ο παίκτης που δίνει ρυθμό στον Ολυμπιακό. Επίσης ο Ελ Αραμπί έχει καλά τρεξίματα και σκοράρει εύκολα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ