Ρόμενταλ : «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, παίζει πάντα επιθετικά»

Ρόμενταλ : «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, παίζει πάντα επιθετικά»

Ο Δανός, ο οποίος στην καριέρα του είχε αγωνιστεί τόσο στην Αϊντχόφεν (1997-2004) όσο και στον Ολυμπιακό (2010/2011), αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις για το Europa League και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Πειραιά.

Στις μάχες Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν για το Europa League αναφέρθηκε ο Ντένις Ρόμενταλ.

Ο Δανός, ο οποίος το 2015 κρέμασε τα παπούτσια του, γνωρίζει πολύ καλά και τις δύο ομάδες, αφού είχε αγωνιστεί και στους δύο συλλόγους. Συγκεκριμένα, φόρεσε τη φανέλα της ολλανδικής ομάδας από το 1997 έως το 2004 και τα χρώματα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2010/2011.

Ο 42χρονος πλέον Ντένις, σε δηλώσεις που έκανε στη «χώρα της τουλίπας» λίγες ώρες πριν την πρώτη μάχη των δύο συλλόγων, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, ο οποίος τόνισε ότι παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τις κορυφαίες ομάδες της Ολλανδίας.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει πάντα επιθετικά. Φυσικά είναι μια μεγάλη ομάδα που το δείχνει και στο γήπεδο. Τα τελευταία 20χρόνια μόνο τέσσερις φορές δεν έχει πάρει το πρωτάθλημα. Μπορεί να συγκριθεί με τις κορυφαίες ομάδες της Ολλανδίας.

Το γήπεδο θα είναι άδειο, αλλά δεν σημαίνει πως η Αϊντχόφεν δεν πρέπει να είναι προσεκτική με το ελληνικό πάθος. Το ποδόσφαιρο είναι πόλεμος εκεί. Και στο πρώτο μου ματς με τον Ολυμπιακό δεν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο, λόγω κάποιας τιμωρίας. Αλλά ένιωθες το γήπεδο να… βράζει. Υπήρξαν 20.000 έξω από αυτό. Τα πιο τρελά πράγματα συμβαίνουν εκεί. Υπάρχει πολύ συναίσθημα», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ