Πάρτι με μπροστάρη τον Μπρούνο για την Γιουνάιτεντ – Διπλό… πρόκρισης για τη Ρόμα

Πάρτι με μπροστάρη τον Μπρούνο για την Γιουνάιτεντ – Διπλό… πρόκρισης για τη Ρόμα

Παρέλαση για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τορίνο, με την ομάδα του Σόλσκιερ να βρίσκεται και με τα δύο... πόδια στην επόμενη φάση του Europa League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» σκόρπισαν στους τέσσερις... ανέμους (0-4) τη Σοσιεδάδ, με τον Μπρούνο Φερνάντες να βρίσκει δίχτυα δυο φορές. Από την άλλη, η Ρόμα εφυγε με το «διπλό» από την Πορτογαλία, νικώντας με 2-0 την Μπράγκα.

Το πρώτο… πιάτο των «32» του Europa League ήταν συναρπαστικό! Βροχή τα γκολ σε πολλές αναμετρήσεις, με το μενού να περιλαμβάνει τα πάντα. Φυσικά, από τα αποτελέσματα των 19:55, ξεχώρισαν οι νίκες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρόμα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Σόλσκιερ διέλυσαν (0-4) με συνοπτικές διαδικασίες τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Τορίνο, ενώ η Ρόμα επικράτησε (0-2) εκτός έδρας της Μπράγκα.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: 0-4

Η Γιουνάιτεντ έκανε… περίπατο στο Τορίνο, καθαρίζοντας από απόψε την πρόκριση στους 16 του Europa League.

Στο 27′ η Μάντσεστερ άνοιξε το σκορ με τον Μπρούνο Φερνάντες να εκμεταλλεύεται την ασυνεννοησία μεταξύ Θουμπελδία, Λε Νορμάντ και και Ρεμίρο και σε κενή εστία να κάνει το 0-1.

Στο 58′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Γιουνάιτεντ πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Ράσφορντ να περνά για τον Μπρούνο Φερνάντες που με ωραίο πλασέ, έκανε το 0-2.

Στο 65′ οι «κόκκινοι διάβολοι» έγραψαν το 0-3 με τον Φρεντ να περνά για τον Ράσφορντ, που από κοντά νίκησε τον Ρεμίρο.

Με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα για 4η φορά, με τον Μπαϊγί να βγάζει τρομερή μπαλιά για τον Ντάνιελ Τζέιμς που έκανε ωραία ενέργεια και σουτ από πλάγια θέση για το 0-4.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Θαλδούα (73′ Γκοροσαβέλ), Λε Νορμάντ, Θουμπελδία, Μονρεάλ, Νταβίντ Σίλβα, Ιγιαραμέντι (73′ Γκεβάρα), Μερίνο, Γιανουζάι (80′ Πόρτου), Οϊαρθάμπαλ (86′ Μπαουτίστα), Ισάκ (80′ Μπερενετσέα)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Χέντερσον, Γουάν Μπισάκα, Μπέιλι, Μαγκουάιρ, Άλεξ Τέλες, ΜακΤόμινεϊ (60′ Μάτιτς), Φρεντ, Γκρίνγουντ (83′ Ντιαλό), Μπρούνο Φερνάντες (83′ Μάτα), Ντάνιελ Τζέιμς, Ράσφορντ (68′ Μαρσιάλ)

ΜΠΡΑΓΚΑ-ΡΟΜΑ: 0-2

Αλωσε το Municipal de Braga η Ρόμα και… αγκάλιασε την πρόκριση.
Η ομάδα του Φονσέκα μπήκε πολύ δυνατά, δείχνοντας από την αρχή τις προθέσεις της στην Μπράγκα.Στο 4ο μόλις λεπτό, ο Ντιαβαρά έβγαλε κάθετα στον Σπινάτσολα κι εκείνος έκανε το γύρισμα, με τον Ντζέκο να γράφει το 0-1 με προβολή.

Στο 54ο λεπτό η Μπράγκα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Εσγάιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 60’ ακυρώθηκε γκολ του Μχιταριάν για οριακό οφσάιντ.

Στο 86’ ο Μχιταριάν βρήκε υπέροχατον Βερετού, εκείνος γύρισε με τη μία στον Μαγιοράλ και ο Ισπανός πλάσαρε από κοντά για το 0-2 των Ρωμαίων.

ΜΠΡΑΓΚΑ: Ματέους, Εσγάιο, Τόρμενα, Σεκέιρα, Ραούλ Σίλβα, Φρανσέρτζιο (69’ Αντρέ Όρτα), Γκαϊτάν (57’ Ζε Κάρλος), Αλ Μουσράτι, Ρ.Όρτα (62’ Πιαζόν), Σποράρ (62’ Αμπέλ Ρουίθ), Γκαλένο (69’ Μπόρχα)

ΡΟΜΑ: Πάου Λόπεθ, Ιμπάνιεθ (53’ Βιγιάρ), Κριστάντε (7’ Μπρούνο Πέρες), Μαντσίνι, Κάρσντορπ, Σπινάτσολα, Βερετού, Ντιαβαρά, Μχιταριάν, Πέδρο (71’ Ελ Σααραουί), Ντζέκο (71’ Μαγιοράλ)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  • Γιουνγκ Μπόις- Λεβερκούζεν 4-3
  • Ερυθρός Αστέρας- Μίλαν 2-2
  • Κράσνονταρ- Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-3
  • Ρεάλ Σοσιεδάδ- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-4
  • Μπράγκα – Ρόμα 0-2
  • Σλάβια Πράγας- Λέστερ 0-0
  • Βολφσμπέργκερ – Τότεναμ 1-4

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ