Ζάχαβι : «Δεν νευρίασα με τους αμυντικούς, μπορούμε να περάσουμε»

Ζάχαβι : «Δεν νευρίασα με τους αμυντικούς, μπορούμε να περάσουμε»

Ο επιθετικός της Αϊντχόφεν μίλησε για την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Η Αϊντχόφεν μπορεί να ηττήθηκε (4-2) από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Εράν Ζάχαβι εξέφρασε την αισιοδοξία του για πρόκριση των Ολλανδών στους «16» του Europa League.

Παράλληλα, ο έμπειρος επιθετικός της Αϊντχόφεν δήλωσε πως δεν νευρίασε με τους αμυντικούς της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός των Ολλανδών, Εράν Ζάχαβι:

Για το αποτέλεσμα: «Ναι είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Αισθανόμασταν καλά. Θέλαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Παραμένουμε θετικοί. Πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το εάν νευρίασε με τους αμυντικούς: «Όχι δεν νευρίασα με τους αμυντικούς. Ποτέ δεν κατηγορώ τους συμπαίκτες μου. Από έναν τέτοιο αγώνα μπορούμε να βγάλουμε σημαντικά συμπεράσματα. Στο τρίτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν σαν να καλούσαμε τον επιθετικό να μας πάρει τη μπάλα».

Για τον ίδιο και την απόδοσή του: «Αισθάνομαι πολύ πιο καλά. Δείχνω την ποιότητά μου και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για τους τίτλους: «Έχετε δίκιο. Ήρθα για να κερδίζω. Να κερδίζω τρόπαια. Για να κερδίσεις τίτλους πρέπει να ξέρεις πως να το κάνεις. Πρέπει να έχεις και εμπειρία. Θέλουμε να πάρουμε τίτλους και μπορούμε να τα καταφέρουμε και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Στο επόμενο ματς πρέπει να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Αυτά τα μικρά λάθη. Πιστεύω πως μπορούμε να περάσουμε».

Για το τι εννοεί για μικρά λάθη: «Ναι όταν λέω μικρά λάθη εννοώ μικρές λεπτομέρειες. Κάποιες φορές υπάρχουν λανθασμένες αποφάσεις. Ήμασταν άτυχοι διότι στο ένα γκολ παίζαμε με δέκα παίκτες. Κάναμε λάθη αλλά δεν θα κατηγορήσουμε κανέναν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ