Έγραψε ιστορία ο Ανδρέας Μπουχαλάκης! (pic)

Έγραψε ιστορία ο Ανδρέας Μπουχαλάκης! (pic)

Σπουδαίο επίτευγμα για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος στον αγώνα με την Αϊντχόφεν συνδύασε ένα ατομικό του ρεκόρ με γκολ!

Ιστορικός ήταν ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ο Κρητικός μέσος των Πειραιωτών συμπλήρωσε 150 επίσημες συμμετοχές με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδος. Με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να του δίνει συγχαρητήρια για αυτό το επίτευγμα. Ενώ θυμίζουμε πως ο Μπουχαλάκης ήταν ο παίκτης που άνοιξε τον δρόμο της θριαμβευτικής νίκης του Ολυμπιακού, με το γκολ του στο 9′!

Ιστορική αναμέτρηση, για πολλούς λόγους

Εκτός από το επίτευγμα του Μπουχαλάκη όμως, η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν θα μείνει στην ιστορία και για άλλους λόγους.

Καταρχάς, με τέτοιο σκορ (4-2) δεν βλέπεις συχνά μία ελληνική ομάδα να νικάει σε νοκ-άουτ αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Σπουδαίο αποτέλεσμα, το οποίο φέρνει την πρωταθλήτρια Ελλάδος ένα βήμα πιο κοντά στη φάση των «16» του Europa League.

Αυτό το ματς ήταν ιστορικό και για τον προπονητή του Ολυμπιακού όμως. Με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Πέδρο Μαρτίνς «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση των προπονητών της ομάδας με τις περισσότερες ευρωπαϊκές συμμετοχές. Στις 37 είναι πλέον ο Πορτογάλος τεχνικός, 2ος έμεινε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με 36 ευρωπαϊκούς αγώνες στον πάγκο των Πειραιωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ