Προβλήματα για την Αιντχόφεν ενόψει Ολυμπιακού

Προβλήματα για την Αιντχόφεν ενόψει Ολυμπιακού

Συνεχίζουν τα προβλήματα για την Αιντχόφεν τρεις μέρες πριν την πολύ σημαντική ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στην Ολλανδία.

Η Αϊντχόφεν πραγματοποίησε μια μεγάλη ανατροπή κόντρα στη Φίτεσε στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για τον τίτλο στην Eredivisie. Ο Ρότζερ Σμιντ είδε την ομάδα του να γυρίζει το παιχνίδι, λίγες μέρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και πλέον στρέφει την προσοχή του στη ρεβάνς με τους ερυθρόλευκους, με τον έμπειρο προπονητή να έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σανγκαρέ που συμπλήρωσε κάρτες στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας στο Καραϊσκάκη, ενώ παραμένουν τραυματίες οι Κόντι Γκακπό και Νονι Μαντουέκε.

Ωστόσο ελπίδα σωτηρίας για τον τεχνικό των «αγροτών», αποτελεί το γεγονός πως ο Μάριο Γκέτσε σκόραρε εις διπλούν στον χθεσινό αγώνα και θεωρείται έτοιμος για την αναμέτρηση του Europa League. Παράλληλα υπάρχει μία πιθανότητα να έχει μαζί του τον Ιχατάρεν μετά από απουσία σχεδόν δύο εβδομάδων, αφού όπως φαίνεται επιστρέφει στις προπονήσεις. Μένει να φανεί ποια θα είναι τα πλάνα του 53χρονου, για να καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος του 4-2.

Περιοχή συνημμένων

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ