Ο Γάλλος Τουρπέν στο Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός

Ο Γάλλος Τουρπέν στο Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός

Η UEFA ανακοίνωσε τον διαιτητή που θα διευθύνει τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία και αυτός θα είναι ο... γνώριμος Κλεμάν Τουρπέν.

Ο Κλεμάν Τουρπέν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τη ρεβάνς της Πέμπτης για τους «32» του Europa League ανάμεσα σε Αϊντχόφεν και Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος ρέφερι σφυρίξει το ματς, ενώ θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Νικολά Ντανός και Σιρίλ Γκρινγκόρ, τέταρτος θα είναι ο Φρανκ Σνάιντερ, ενώ στο VAR θα είναι οι Ζερόμ Μπρισάρ και Ντελαζό Βιλί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τουρπέν έχει βρεθεί δύο φορές στο δρόμο των Πειραιωτών την περασμένη σεζόν και πιο συγκεκριμένα στις 12/3/2020 όταν ήταν ρέφερι στο Ολυμπιακός-Γουλβς (1-1) για τους «16» του Europa League, ενώ έχει σφυρίξει στις 28/6/2020 και στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός (1-2) για τα playoffs της Superleague.

Από εκεί και πέρα ο Γάλλος έμπειρος διαιτητής ήταν στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη (0-0) για τα playoffs της Superleague, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο ήταν ρέφερι στο Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ (2-1) για τα playoffs του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ