Έτσι ετοιμάζει τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς

Έτσι ετοιμάζει τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς

Οι ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν για την Ολλανδία και την ρεβάνς με την Αιντχόβεν με τον Μαρτίνς να το σκέφτεται για μια θέση

Ο Ολυμπιακός έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση με το 4-2 στο Καραισκάκη όμως άπαντες γνωρίζουν πως απλά έγινε η μισή δουλειά. Η Αιντχόβεν δεν πρόκειται να… παραδοθεί εύκολα και ο Πέδρο Μαρτίνς προετοιμάζει την ομάδα του για μια ακόμη «μάχη». Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει πως για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης θα πρέπει να «σκοτώσει» τον αντίπαλο του και στην έδρα του για αυτό και δεν πρόκειται να αλλάξει συνήθειες και αγωνιστικό προσανατολισμό.

Μπορεί το 4-2 να του δίνει την δυνατότητα να προσέχει πρωτίστως τα νώτα του όμως ο Μαρτίνς θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός να κάνει το παιχνίδι του στην Ολλανδία και μέσα από την καλή άμυνα σε συνδυασμό με την αποτελεσματική επίθεση να πάρει το αποτέλεσμα που θα τον φέρει στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ.

Το 4-3-3 είναι δεδομένο με τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Καμαρά στους κομβικούς ρόλους τους στον άξονα. Οι πεντάδα στην άμυνα έχει «κλειδώσει» με Σα, Λαλά, Σεμέδο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ. Ο Ελ Αραμπί θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μπρούμα ετοιμάζεται για το ένα άκρο της επίθεσης από την στιγμή που προπονείται κανονικά και οι ενοχλήσεις που είχε στη γάμπα την Κυριακή έχουν υποχωρήσει πλήρως. Ο Μαρτίνς φαίνεται να έχει στο μυαλό του και την περίπτωση του Μασούρα που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Η ανοικτή θέση βρίσκεται στην άλλη πλευρά της επίθεσης.

Βαλμπουενά ή Φορτούνης. Ο Γάλλος έχει το προβάδισμα, ο Φορτούνης που θα μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου έχει τις ελπίδες του. Ο Μαρτίνς δεν έχει δείξει ξεκάθαρα τίποτα στο Ρέντη. Σίγουρα θα περιμένει και την σημερινή προπόνηση.

Ξέρει ότι ο Γάλλος δύσκολα θα μπορέσει στους ίδιους ρυθμούς να βγάλει το 90λεπτο απέναντι στους Ολλανδούς που με τον τρόπο που αγωνίζονται δίνουν τρελό ρυθμό στο παιχνίδι. Από την άλλη είναι ένα ματς που ο Ολυμπιακός δεν θέλει να δώσει ελπίδες στους Ολλανδούς. Θέλει να τις… κόψει από το ξεκίνημα. Και οι δύο πάντως εχουν την δυνατότητα να κρατήσουν μπάλα και να δημιουργήσουν από στημένες φάσεις. Και οι δύο ξεκινούν από τα άκρα και μπαίνουν προς τα μέσα. Η διαφορά είναι πως για τον Βαλμπουενά είναι η θέση του για τον Φορτούνη όχι. Με τον Έλληνα άσο πάντως δίινεται η δυνατότητα στον Μαρτίνς, αν χρειαστεί να έχει και δεύτερο επιθετικό δίπλα στον Ελ Αραμπι με εσωτερική αλλαγή και τον Καμαρά προς τα δεξιά. Ίσως μετά την προπόνηση στο Φιλιπς Στάντιον τα πράγματα να έχουν ξεκαθαρίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ