Σμιντ : «Αυτό είναι το κλειδί για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό»

Σμιντ : «Αυτό είναι το κλειδί για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σμιντ μίλησε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στο τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του κόντρα στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Για τη ρεβάνς της Πέμπτης (24/2) με τον Ολυμπιακό στο Philips Stadion, μίλησε ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σμιντ.

Στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με τους «ερυθρολεύκους», ο κόουτς των Ολλανδών στάθηκε στη δύσκολη κατάσταση που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα του μετά το 4-2 του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Οι Ολλανδοί θέλουν πολύ την πρόκριση στους 16 του Europa League, με τον Σμιντ να αναφέρει πως το κλειδί για την Αϊντχόφεν, είναι να βρει πρώτη τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Ολλανδών μίλησε για την αποτελεσματικότητα της αρμάδας του Πέδρο Μαρτίνς στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στο Φάληρο.

«Ο στόχος μας είναι σαφής. Θα πρέπει να κερδίσουμε με δύο γκολ. Ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον αντίπαλό μας. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι ξεχωριστό, γιατί έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η PSV πέρασε στα νοκ-άουτ.  Αυτό είναι επίσης ένα σημαντικό κίνητρο για εμάς».

Για τον αγώνα με τη Φιτεσε: «Παίξαμε πολύ καλά. Οι παίκτες είναι και πάλι φρέσκοι», είπε. «Την Πέμπτη πρέπει να δείξουμε το κίνητρο που έχουμε.

Πρέπει επίσης να μάθουμε από την περασμένη εβδομάδα. Να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πόσο αποτελεσματικός είναι. Δεν είχαν πολλές πιθανότητες, αλλά σκόραραν τέσσερις φορές εναντίον μας. Η αποτελεσματικότητα είναι πολύ σημαντική στο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας με τον καλύτερο τρόπο. Εάν μπορούμε να ανοίξουμε το σκορ, αυτό θα ήταν ένα πολύ καλό βήμα για να συνεχίσουμε. Αυτό θα είναι το κλειδί».

Για το αν βρεθεί πίσω στο σκορ η PSV: «Κόντρα στον ΠΑΟΚ, η ομάδα μας έδειξε μεγάλο ομαδικό πνεύμα και νοοτροπία τότε. Ήμασταν σε θέση να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είμαστε πάντα σε θέση να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ